![](/images/kruchenyky.jpg#joomlaImage://local-images/kruchenyky.jpg?width=450&height=300)
Смачна страва української кухні - ніжне м'ясо з начинкою і неймовірно ароматна і смачна підливка. Це невелика, але дуже важлива хитрість, бо разом виходить дуже смачно. Рекомендую.
Інгредієнти:
М'ясо (філе) - 4...
![](/images/podlivaizsvininy.jpg#joomlaImage://local-images/podlivaizsvininy.jpg?width=450&height=300)
Підлива зі свинини дуже зручна та універсальна страва. Її можна подати із будь-яким гарніром. На гарнір можна приготувати кашу з круп, картопляне пюре, макарони. Будь-якому гарніру наша підлива дасть чудовий...
![](/images/myasovkislomsouse.jpg#joomlaImage://local-images/myasovkislomsouse.jpg?width=450&height=300)
Пропоную вам приготувати дуже смачну страву – м'ясо у кисло-солодкому соусі. Це рецепт китайської кухні, в ньому дуже гармонійно поєднуються м'ясо та овочі з чудовим соусом, в якому присутня і...
![](/images/myasnyeoladye.jpg#joomlaImage://local-images/myasnyeoladye.jpg?width=450&height=300)
Ми були на відпочинку, і нам приготували цю страву. Дуже-дуже смачно і швидко! Всім сподобалося, а я попросила рецепт у кухаря і вирішила приготувати вдома сама, бо це взагалі дуже...
![](/images/zarkoeklassicheskoe1.jpg#joomlaImage://local-images/zarkoeklassicheskoe1.jpg?width=450&height=300)
Пропоную подати сьогодні ситну та гарячу м'ясну страву, яка дуже просто готується і завжди користується успіхом (особливо у холодну пору року). Гарячу та ароматну, печеню зазвичай подають в горщику. Смажену...
![](/images/bytochkyssyrom.jpg#joomlaImage://local-images/bytochkyssyrom.jpg?width=450&height=300)
Смачні, соковиті та поживні. Частуйтесь на здоров'я! Шматочками сиру ми фаршируємо м'ясні биточки, а під вершково-грибним соусом – запікаємо. Виходить блюдо чудового смаку, яке зазвичай з'їдають без залишку.
Інгредієнти:
Фарш м'ясний (у...
![](/images/flamenkinysnachinkoy.jpg#joomlaImage://local-images/flamenkinysnachinkoy.jpg?width=450&height=300)
Фламенкіни. Що це таке? М'ясні рулетики із начинкою, ось що! Класичні фламенкіни начиняють хамоном або шинкою, сиром, зеленню, панірують і смажать у маслі. Свинячі відбивні з начинкою - чудова страва...
![](/images/teftelyklassicheskie.jpg#joomlaImage://local-images/teftelyklassicheskie.jpg?width=450&height=300)
Сьогодні я покажу, як приготувати тефтелі класичним варіантом без добавок. Для тефтелів знадобиться тільки найсвіжіше м'ясо або готовий фарш, цибуля, часник та томатна паста. Отже, почнемо! Приготувати тефтелі за класичним...
![](/images/kolbasapodomashnemu.jpg#joomlaImage://local-images/kolbasapodomashnemu.jpg?width=450&height=300)
Наші прабаби-прадіди вважали Великдень найвеличнішим днем. Дуже часто заради такої події різали кабанчика, щоб на святковому столі було все, включаючи дуже смачну домашню ковбаску.
Інгредієнти:
Кишка свиняча - 5 штук (сира)Свинина -...
![](/images/zapekankatryvodnom.jpg#joomlaImage://local-images/zapekankatryvodnom.jpg?width=450&height=300)
Хочу запропонувати вам смачний варіант утилізації вчорашньої картоплі та тушкованої капусти. Чому "Три в одному"? Тому що картопля, капуста та м'ясо! Ситно і всі задоволені! Бувають такі дні, коли після...
![](/images/kotletyizfarsha.jpg#joomlaImage://local-images/kotletyizfarsha.jpg?width=450&height=300)
Котлети з м'ясного фаршу можна робити з різними начинками - з грибами, морепродуктами, овочами. Особливо смачними виходять котлетки з начинкою із сиру. Сир під час смаження плавиться, стає тягучим. Такі...
![](/images/svinayakoreika.jpg#joomlaImage://local-images/svinayakoreika.jpg?width=450&height=300)
Соковите, ніжне та просте у приготуванні запечене м'ясо! Відмінний варіант для буднів та свята. Якщо ви зробите все за запропонованим рецептом, то м'ясо буде просто танути у роті! Крім паприки...
![](/images/domashniyzelz6.jpg#joomlaImage://local-images/domashniyzelz6.jpg?width=450&height=300)
Приготування сальтисона - це досить тривалий процес, який вимагає чималої праці. Але результат вартий цього. У результаті ви отримаєте чудову закуску, яка сподобається всім! Німецьке слово "сальтисон" позначає різновид холодця...
![](/images/myasopofrancuzskyspomidoramy.jpg#joomlaImage://local-images/myasopofrancuzskyspomidoramy.jpg?width=450&height=300)
М'ясо по-французьки з помідорами – відмінна святкова страва для вечері у колі друзів чи членів сім'ї. М'ясо виходить дуже соковитим і ніжним, а блюдо - ароматним та апетитним.
Інгредієнти:
Свинина - 400...
![](/images/terrinizrulky.jpg#joomlaImage://local-images/terrinizrulky.jpg?width=450&height=300)
Гарне та святкове блюдо до новорічного столу. Якщо немає прямокутної форми, можна замінити її будь-якою круглою або овальною, террін може бути квадратним. Як приготувати террин зі свинячої рульки, ви дізнаєтесь...
![](/images/svinoyshnicelskremovymsousom.jpg#joomlaImage://local-images/svinoyshnicelskremovymsousom.jpg?width=450&height=300)
Свинячий шницель із кремовим соусом - це відмінний спосіб урізноманітнити домашній раціон. Тонко відбиті шматочки свинини, засмажені в скоринці з борошна, яйця та панірувальних сухарів... ммм... гості будуть у захваті...
![](/images/kotletyizfarsha1.jpg#joomlaImage://local-images/kotletyizfarsha1.jpg?width=450&height=300)
Класичний рецепт котлет із фаршу можна сміливо назвати основою для кулінарних експериментів. Додавайте улюблені спеції, зелень, овочі та отримуйте нові і нові аромати та смаки. Зараз я розповім, як приготувати...
![](/images/veprevokoleno.jpg#joomlaImage://local-images/veprevokoleno.jpg?width=450&height=300)
Пропоную приготувати одну із традиційних чеських страв, яка подається до пива. Рулька вариться в темному пиві, а потім запікається під пікантним маринадом із гірчиці та меду. Ну хто зможе встояти...
![](/images/plov.jpg#joomlaImage://local-images/plov.jpg?width=450&height=300)
Плов - відомий також як "Ош" є класичною головною стравою у країнах Центральної Азії. Сьогодні його можна скуштувати з додатковими інгредієнтами, такими як боби, барбарис, яйця, айва, гранат. Але основні...
![](/images/svinieotbivnie.jpg#joomlaImage://local-images/svinieotbivnie.jpg?width=450&height=300)
За допомогою кляра можна урізноманітнити улюблені всіма відбивні зі свинини. Виходить дуже смачно, оригінально, і, звичайно, ситно! Чоловіки обов'язково оцінять Ваші старання! Частуйтесь! Ця страва гідна будь-якого святкового столу! Гарнір...
![](/images/svinierebrishky.jpg#joomlaImage://local-images/svinierebrishky.jpg?width=450&height=300)
Свинячі реберця, смажені на сковороді – це не тільки дуже смачно, але й швидко. Приготуйте реберця, слідуючи цьому рецепту, і переконайтеся самі! Пропоную вам ознайомитися з дуже простим та порівняно...
![](/images/shashlikchay.jpg#joomlaImage://local-images/shashlikchay.jpg?width=450&height=300)
Коли є можливість, то обов'язково експериментую з маринадом для шашлику. Сьогодні пропоную приготувати один із вдалих варіантів - з чайного маринаду. Беріть на замітку! Для маринаду потрібно взяти чорний чай...
![](/images/shashlikizsvininy.jpg#joomlaImage://local-images/shashlikizsvininy.jpg?width=450&height=300)
В даному рецепті ставиться і успішно вирішується завдання - як приготувати шашлик зі свинини в духовці набагато смачніше, ніж на вугіллі. Я знаю, що це можливо і тепер розповім, що...
![](/images/taiskiyshashik.jpg#joomlaImage://local-images/taiskiyshashik.jpg?width=450&height=300)
Тайський шашличок на шпажках - це ще один варіант, як можна приготувати шашлик. За моїм рецептом шашличок вийде дуже соковитим, ароматним, ніжним і напрочуд смачним. Спробуйте обов'язково! Особливого смаку цьому...
![](/images/myasopofrancuzskysfarshem.jpg#joomlaImage://local-images/myasopofrancuzskysfarshem.jpg?width=450&height=300)
Давайте спробуємо зробити м'ясо по-французькі з фаршу. Рецепт – саме для вас! Просто, смачно, ситно! Таким має бути ідеальна вечеря, чи не так? Сьогодні я поділюся з вами саме таким...
![](/images/svinyerebra.jpg#joomlaImage://local-images/svinyerebra.jpg?width=450&height=300)
Особисто я просто обожнюю цей простий рецепт свинячих ребер з медом, бо готується страва дуже просто, інгредієнти всі прості, зате смак виходить дуже вишуканим. Ваш чоловік оцінить! Такі свинячі реберця...
![](/images/gulyashizsvininy.jpg#joomlaImage://local-images/gulyashizsvininy.jpg?width=450&height=300)
Бажаєте приготувати смачну страву на обід чи на вечерю? Скористайтеся цим рецептом та приготуйте чудовий гуляш зі свинини з підливою. Як гарнір підійде картопля або макарони. Перед вами – простий...
![](/images/svininavduhovke.jpg#joomlaImage://local-images/svininavduhovke.jpg?width=450&height=300)
До вашої уваги - простий, але дуже смачний рецепт свинини в духовці. За допомогою цього рецепту ви легко приготуєте гарячу страву, яку можна буде сміливо поставити навіть на святковий стіл...
![](/images/steiksgribamy.jpg#joomlaImage://local-images/steiksgribamy.jpg?width=450&height=300)
Ніжне, соковите м'ясо під рум'яною скоринкою та грибний соус – це ситний та смачний обід. Такі стейки легко приготувати навіть новачкові в кулінарії. Пропоную вам рецепт приготування стейку із грибами...
![](/images/podcherevokvfolge.jpg#joomlaImage://local-images/podcherevokvfolge.jpg?width=450&height=300)
Надзвичайно смачна страва національної української кухні прикрасить будь-яке свято. Особливо вона популярна на Різдво та Великдень! Запрошую вас на апетитну страву! З запахом часнику, смаком гірчиці із хроном! Неймовірний аромат...
![](/images/romshteks.jpg#joomlaImage://local-images/romshteks.jpg?width=450&height=300)
Потрібно швидко та ситно нагодувати всю родину? Ромштекс – відмінний варіант. Щоб у вас вийшло ніжне та соковите м'ясо в хрумкій паніровці, подивіться, як приготувати ромштекс. Приготувати ромштекс зможе будь-яка...
![](/images/myasnievafly.jpg#joomlaImage://local-images/myasnievafly.jpg?width=450&height=300)
Чи ще можна когось здивувати котлетами? Якщо у вас вдома є вафельниця, то так! Котлети в ній виходять надзвичайно смачні! З піджаристою скоринкою, ніжні, соковиті! Просто казка! У фарш для...
![](/images/otbivnie.jpg#joomlaImage://local-images/otbivnie.jpg?width=450&height=300)
Соковиті, ароматні, ніжні всередині та хрусткі зовні! Думаєте, про що я? Звичайно про відбивні! Саме їх ми хочемо побачити на кожному святковому столі, адже перевершити їх на смак дуже складно...
![](/images/myasopofrancuzski.jpg#joomlaImage://local-images/myasopofrancuzski.jpg?width=450&height=300)
Популярна і дуже смачна страва з запеченого м'яса з картоплею під запашною скоринкою із плавленого сиру. М'ясо по-французьки з картоплею – це те, що неодмінно варто спробувати! Це дуже популярна...
![](/images/svininapoukrainsky.jpg#joomlaImage://local-images/svininapoukrainsky.jpg?width=450&height=300)
Дуже смачна і неймовірно проста у приготуванні страва! Свинина обсмажується на сковороді, а потім тушкується із салом, перцем та цибулею у м'ясному бульйоні. Така їжа підходить і на вечерю, і...
![](/images/zalivnoeizyazika.jpg#joomlaImage://local-images/zalivnoeizyazika.jpg?width=450&height=300)
Холодна закуска з язика, думаю, знайома багатьом. Щороку ми готуємо її до святкового столу. Це та страва, яку не варто ускладнювати, вона й так самодостатня. Дивіться, як я його готую...
![](/images/govyazjyfrikadelky.jpg#joomlaImage://local-images/govyazjyfrikadelky.jpg?width=450&height=300)
Невеликі м'ясні кульки з яловичого фаршу тушкуються у соусі. При цьому вони стають дуже ніжними та смачними. У фарш додаються гірчиця, вустерширський соус, сушений часник та уцхо-сунелі. Фрікадельки з яловичого...
![](/images/manty.jpg#joomlaImage://local-images/manty.jpg?width=450&height=300)
Ви любите справжні, соковиті, ароматні манти та хочете приготувати їх удома? Тоді обов'язково зверніть увагу на ці напрочуд смачні манти по-узбецьки. Манти по-узбецьки - це одна із кількох національних варіацій...
![](/images/langetsgrybamy.jpg#joomlaImage://local-images/langetsgrybamy.jpg?width=450&height=300)
Лангет - чудова страва з французькою назвою. Соковитий шматок яловичини, обсмажений у паніруванні до хрусткої скоринки не залишить байдужим жодного чоловіка. Є кілька способів приготування цієї страви: традиційний та оригінальний...
![](/images/befstroganov.jpg#joomlaImage://local-images/befstroganov.jpg?width=450&height=300)
Історія походження цієї страви цікава своєю невизначеністю та безліччю варіантів. Найбільш поширена думка - кухар графа Строганова вигадав цю страву для свого старого пана, який уже не міг пережовувати тверду...
![](/images/moravskiyvrabezjpg.jpg#joomlaImage://local-images/moravskiyvrabezjpg.jpg?width=450&height=300)
Сьогодні хочу поділитись з вами ще одним рецептом традиційної чеської кухні. Моравський врабець – це м'ясо, тушковане в духовці у бульйоні з великою кількістю цибулі та часнику. Виходить смачно та...
![](/images/myasopofrancuzsky.jpg#joomlaImage://local-images/myasopofrancuzsky.jpg?width=450&height=300)
Пропоную вашій увазі простий і смачний рецепт м'яса, який сподобається всім - м'ясо по-французьки з грибами, приготовлене у фользі. Для рецепту використовуємо свинину, твердий сир та свіжі овочі. Майонез можна...
![](/images/holodezizsvinihnozek.jpg#joomlaImage://local-images/holodezizsvinihnozek.jpg?width=450&height=300)
Наваристий смачний холодець зі свинячих ніжок та рульки. Калорійність такого холодця вища, ніж курячого, але смак чудовий! Ще його можна заправити часником. Дивіться рецепт! Ретельно вимийте ніжки, а краще замочіть...
![](/images/liulyakebab.jpg#joomlaImage://local-images/liulyakebab.jpg?width=450&height=300)
Люля-кебаб – популярна кавказька страва, яка є довгастою котлетою з фаршу баранини, обсмаженою на шампурах. Справжній люля-кебаб готується на розпеченому вугіллі. У нас люля-кебаб готується не лише з баранини, а...
![](/images/chalagachnamangale.jpg#joomlaImage://local-images/chalagachnamangale.jpg?width=450&height=300)
Чалагач - блюдо вірменської кухні, яке представляє собою шашлик зі свинини, але не з чистої м'якоті, а зі свинячої вирізки на ребрі. У сезон шашликів рекомендую приготувати чалагач зі свинини...
![](/images/teftelyssyrom.jpg#joomlaImage://local-images/teftelyssyrom.jpg?width=450&height=300)
Набридли традиційні тефтелі? Хочу поділитися новим рецептом страви – тефтелі із сиром. Цією смачною та домашньою стравою можна швидко нагодувати всю родину без великих тимчасових витрат. Смачно та просто!
Інгредієнти:
Фарш м'ясний...
![](/images/buzenyna.jpg#joomlaImage://local-images/buzenyna.jpg?width=450&height=300)
Для початку хочеться розвіяти міф про те, що буженина – це запечений у печі (духовці) окіст. Так, це запечене м'ясо, але не обов'язково задня частина туші. Буженину можна приготувати з...
![](/images/zapechenniegolubzy.jpg#joomlaImage://local-images/zapechenniegolubzy.jpg?width=450&height=300)
Запечені голубці у сметанному соусі – українська традиційна страва, коли голубці не тушкують, а запікають у духовці. У цьому випадку голубці запікатимуться в сільському сметанному соусі. Смакотища. Запечені голубці у...
![](/images/salovlukovoysheluhe.jpg#joomlaImage://local-images/salovlukovoysheluhe.jpg?width=450&height=300)
Ця пікантна страва урізноманітнить ваш стіл із м'ясними закусками, порадує своїм смаком та ароматом. Сало в цибулині виходить дуже смачним - хто пробував, не дасть збрехати. Ділюсь рецептом. Солоне в...
![](/images/steikvine.jpg#joomlaImage://local-images/steikvine.jpg?width=450&height=300)
Любителів смачного м'яса запрошую приготувати стейки, мариновані у червоному сухому вині! Рецепт підкуповує простотою приготування і, звичайно, кінцевим результатом! Чи варто додавати в маринад якісь спеції крім перцю - вирішувати...
![](/images/golubzyizmolodoykapusty.jpg#joomlaImage://local-images/golubzyizmolodoykapusty.jpg?width=450&height=300)
Пропоную приготувати голубці з молодої капусти з фаршем та сочевицею. Голубці - це улюблена багатьма страва. Сподіваюся, і такий варіант голубців вам неодмінно сподобається. Голубці за цим рецептом виходять не...
![](/images/kapustniekotlety.jpg#joomlaImage://local-images/kapustniekotlety.jpg?width=450&height=300)
Страва з розряду - швидко, просто, ситно та смачно! Можна подати такі котлетки самостійно з будь-яким соусом, а можна з гарніром. Одна з найулюбленіших та найпопулярніших страв на будь-якій домашній...
![](/images/lazanya.jpg#joomlaImage://local-images/lazanya.jpg?width=450&height=300)
Класичний рецепт приготування лазаньї. Приготувати справжню італійську лазанню за цим рецептом зможе навіть кулінар-початківець. Я дуже люблю лазанню. Дуже. Проте приготувати смачну лазанню – завдання складне. Якось я спробувала лазанню...
![](/images/golubzysgribami.jpg#joomlaImage://local-images/golubzysgribami.jpg?width=450&height=300)
Голубці — чудова, ситна та смачна страва, яку готують не одне десятиліття, але своєї актуальності вона не втрачає. Сьогодні у нас голубці з м'ясним фаршем та грибами. Голубці приготувати досить...