Літній тортик із кабачкових млинців буде чудовим доповненням до вечері. Для прошарку я використовувала крем з яєць, часнику та майонезу. Дивіться рецепт, як приготувати торт із кабачкових млинців. Кабачковий тортик подавайте до столу охолодженим, тоді ви відчуєте приємний, літній смак кабачків, апетитний аромат часнику та неперевершену ніжність яєчного крему. Можна до яєчної начинки додати подрібнені смажені гриби або твердий тертий сир. Експериментуйте, додавайте улюблені спеції та трави, отримуйте задоволення від їжі!
Інгредієнти:
Кабачок - 2 штуки
Яйце - 1 штука
Зелень - за смаком
Розпушувач - 1 чайна ложка (без гірки)
Рослинна олія - 2-3 ст. ложки
Борошно - 1-1,5 склянки
Сіль, перець чорний мелений - за смаком.
Крем - за смаком (варені яйця 4 шт, часник 1-2 зубчики, майонез за смаком, сіль)
Кількість порцій: 4
Як приготувати "Торт з кабачкових млинців"?
1. Підготуйте продукти, вимийте овочі. Також знадобиться тертка та маленька сковорідка для смаження млинців. Натріть кабачки на дрібній тертці, відіжміть сік. Посоліть і поперчіть.
2. Додайте сире яйце, борошно і розпушувач, добре перемішайте тісто. Воно має вийти в міру густим, не розтікатися! Кількість борошна: приблизно склянка-півтора, залежно від соковитості кабачків та величини яйця.
3. Розігрійте сковороду, змастіть олією. Столовою ложкою набирайте кабачкове тісто і рівномірно розподіляйте по сковороді. Смажте до рум'яної скоринки. Кожен млинець обережно перевертайте лопаткою і обсмажте з іншого боку. Якщо вам складно перевернути його лопаткою, розігрійте другу сковороду, перекиньте млинець сирою стороною на неї і доведіть його до готовності. У такий спосіб я часто жарю тонкі млинці, це економить час.
4. Приготуйте всі млинці, хай трохи охолонуть. Приготуйте начинку-крем, для цього відваріть яйця, очистіть і натріть на дрібній тертці, додайте подрібнений часник, сіль, перець, майонез. Перемішайте.
5. На тарілочку, на якій плануєте подавати тортик, покладіть перший кабачковий млинець, змастіть його яєчним кремом, зверху покладіть другий млинець, знову крем і так далі, доки не закінчаться млинці та крем.
6. Накрийте останнім млинцем тортик, його змащувати кремом не потрібно. Полийте майонезом і прикрасьте зеленню, помідорами, огріками - на ваш смак!
7. Перед подачею до столу тримайте тортик у холодильнику 2-3 години, щоб він добре просочився кремом. Смачного!
Альтернативний варіант приготування з Ютуб