Підлива зі свинини дуже зручна та універсальна страва. Її можна подати із будь-яким гарніром. На гарнір можна приготувати кашу з круп, картопляне пюре, макарони. Будь-якому гарніру наша підлива дасть чудовий смак. Найсмачніша підливка зі свинини добре підійде для доповнення багатьох простих щоденних страв. Особливо підлива доречна до макаронних виробів або до картопляного пюре. За допомогою цього рецепту ви дізнаєтеся, як приготувати підливу зі свинини без особливих труднощів, легко і просто.

Інгредієнти:

Свинина - 500 грам
Морква - 1 штука
Цибуля - 1 штука
Борошно - 2 ст. ложки
Томатна паста - 1 ст. ложка
Рослинна олія - за смаком
Перець горошок - за смаком
Лавровий лист - за смаком
Зелень - за смаком
Сіль, перець - за смаком.

Кількість порцій: 8-10

Як приготувати "Підливу зі свинини"?

1. Свинину промити, обсушити та нарізати соломкою.
2. У глибокій сковорідці розжарити олію. М'ясо викласти в сковороду та добре обсмажити.
3. Овочі промити та почистити. Моркву натерти на великій тертці. Ріпчасту цибулю нарізати півкільцями. Овочі покласти в м'ясо та все разом обсмажити.
4. Додати в м'ясо томатну пасту і трохи обсмажити. Всипати борошно і добре перемішати. Влити в сковорідку 0,5 літра окропу.
5. Зменшити вогонь і тушкувати хвилин 30. Не забувайте періодично помішувати підливу.
6. Покласти в сковороду лавровий лист, приблизно штук 5 перцю горошком, сіль і порізану зелень.
7. Вимкнути вогонь, а сковороду залишити, щоб підлива трохи настоялася. На гарнір можна подати варений рис, макарони або картопляне пюре. Смачного!

Пропонуємо / М'ясо

Prev Next

М'ясо по-французьки з картоплею

Популярна і дуже смачна страва з запеченого м'яса з картоплею під запашною скоринкою із плавленого сиру. М'ясо по-французьки з картоплею – це те, що неодмінно варто спробувати! Це дуже популярна...

Котлети з фаршу (класичний рецепт)

Класичний рецепт котлет із фаршу можна сміливо назвати основою для кулінарних експериментів. Додавайте улюблені спеції, зелень, овочі та отримуйте нові і нові аромати та смаки. Зараз я розповім, як приготувати...

Свинина по-українськи

Дуже смачна і неймовірно проста у приготуванні страва! Свинина обсмажується на сковороді, а потім тушкується із салом, перцем та цибулею у м'ясному бульйоні. Така їжа підходить і на вечерю, і...

Свинячий шницель із кремовим соусом

Свинячий шницель із кремовим соусом - це відмінний спосіб урізноманітнити домашній раціон. Тонко відбиті шматочки свинини, засмажені в скоринці з борошна, яйця та панірувальних сухарів... ммм... гості будуть у захваті...

Заливне з язика

Холодна закуска з язика, думаю, знайома багатьом. Щороку ми готуємо її до святкового столу. Це та страва, яку не варто ускладнювати, вона й так самодостатня. Дивіться, як я його готую...

Голубці з фаршем та грибами

Голубці — чудова, ситна та смачна страва, яку готують не одне десятиліття, але своєї актуальності вона не втрачає. Сьогодні у нас голубці з м'ясним фаршем та грибами. Голубці приготувати досить...

Запіканка "Три в одному"

Хочу запропонувати вам смачний варіант утилізації вчорашньої картоплі та тушкованої капусти. Чому "Три в одному"? Тому що картопля, капуста та м'ясо! Ситно і всі задоволені! Бувають такі дні, коли після...

Холодець зі свинячих ніжок

Наваристий смачний холодець зі свинячих ніжок та рульки. Калорійність такого холодця вища, ніж курячого, але смак чудовий! Ще його можна заправити часником. Дивіться рецепт! Ретельно вимийте ніжки, а краще замочіть...

Яловичі фрикадельки в соусі

Невеликі м'ясні кульки з яловичого фаршу тушкуються у соусі. При цьому вони стають дуже ніжними та смачними. У фарш додаються гірчиця, вустерширський соус, сушений часник та уцхо-сунелі. Фрікадельки з яловичого...

М'ясо по-французьки з помідорами

М'ясо по-французьки з помідорами – відмінна святкова страва для вечері у колі друзів чи членів сім'ї. М'ясо виходить дуже соковитим і ніжним, а блюдо - ароматним та апетитним. Інгредієнти: Свинина - 400...

Ковбаса домашня

Наші прабаби-прадіди вважали Великдень найвеличнішим днем. Дуже часто заради такої події різали кабанчика, щоб на святковому столі було все, включаючи дуже смачну домашню ковбаску. Інгредієнти: Кишка свиняча - 5 штук (сира)Свинина -...

Крученики у підливі з білих грибів

Смачна страва української кухні - ніжне м'ясо з начинкою і неймовірно ароматна і смачна підливка. Це невелика, але дуже важлива хитрість, бо разом виходить дуже смачно. Рекомендую. Інгредієнти: М'ясо (філе) - 4...

Чалагач зі свинини на мангалі

Чалагач - блюдо вірменської кухні, яке представляє собою шашлик зі свинини, але не з чистої м'якоті, а зі свинячої вирізки на ребрі. У сезон шашликів рекомендую приготувати чалагач зі свинини...

Підлива зі свинини

Підлива зі свинини дуже зручна та універсальна страва. Її можна подати із будь-яким гарніром. На гарнір можна приготувати кашу з круп, картопляне пюре, макарони. Будь-якому гарніру наша підлива дасть чудовий...

Свинячі реберця на сковороді

Свинячі реберця, смажені на сковороді – це не тільки дуже смачно, але й швидко. Приготуйте реберця, слідуючи цьому рецепту, і переконайтеся самі! Пропоную вам ознайомитися з дуже простим та порівняно...

Лазанья з м'ясом

Класичний рецепт приготування лазаньї. Приготувати справжню італійську лазанню за цим рецептом зможе навіть кулінар-початківець. Я дуже люблю лазанню. Дуже. Проте приготувати смачну лазанню – завдання складне. Якось я спробувала лазанню...

Тайський шашличок на шпажках

Тайський шашличок на шпажках - це ще один варіант, як можна приготувати шашлик. За моїм рецептом шашличок вийде дуже соковитим, ароматним, ніжним і напрочуд смачним. Спробуйте обов'язково! Особливого смаку цьому...

Запечена свиняча корейка

Соковите, ніжне та просте у приготуванні запечене м'ясо! Відмінний варіант для буднів та свята. Якщо ви зробите все за запропонованим рецептом, то м'ясо буде просто танути у роті! Крім паприки...

Шашлик зі свинини у духовці

В даному рецепті ставиться і успішно вирішується завдання - як приготувати шашлик зі свинини в духовці набагато смачніше, ніж на вугіллі. Я знаю, що це можливо і тепер розповім, що...

Свинина у духовці

До вашої уваги - простий, але дуже смачний рецепт свинини в духовці. За допомогою цього рецепту ви легко приготуєте гарячу страву, яку можна буде сміливо поставити навіть на святковий стіл...

Запечені голубці у сметанному соусі

Запечені голубці у сметанному соусі – українська традиційна страва, коли голубці не тушкують, а запікають у духовці. У цьому випадку голубці запікатимуться в сільському сметанному соусі. Смакотища. Запечені голубці у...

Стейк у червоному вині

Любителів смачного м'яса запрошую приготувати стейки, мариновані у червоному сухому вині! Рецепт підкуповує простотою приготування і, звичайно, кінцевим результатом! Чи варто додавати в маринад якісь спеції крім перцю - вирішувати...

М'ясні вафлі

Чи ще можна когось здивувати котлетами? Якщо у вас вдома є вафельниця, то так! Котлети в ній виходять надзвичайно смачні! З піджаристою скоринкою, ніжні, соковиті! Просто казка! У фарш для...

Ромштекс (класичний рецепт)

Потрібно швидко та ситно нагодувати всю родину? Ромштекс – відмінний варіант. Щоб у вас вийшло ніжне та соковите м'ясо в хрумкій паніровці, подивіться, як приготувати ромштекс. Приготувати ромштекс зможе будь-яка...

Люля-кебаб у духовці

Люля-кебаб – популярна кавказька страва, яка є довгастою котлетою з фаршу баранини, обсмаженою на шампурах. Справжній люля-кебаб готується на розпеченому вугіллі. У нас люля-кебаб готується не лише з баранини, а...

Відбивні зі свинини класичні

Соковиті, ароматні, ніжні всередині та хрусткі зовні! Думаєте, про що я? Звичайно про відбивні! Саме їх ми хочемо побачити на кожному святковому столі, адже перевершити їх на смак дуже складно...

Свиняча рулька у темному пиві по-чеськи

Пропоную приготувати одну із традиційних чеських страв, яка подається до пива. Рулька вариться в темному пиві, а потім запікається під пікантним маринадом із гірчиці та меду. Ну хто зможе встояти...

Стейк із грибами

Ніжне, соковите м'ясо під рум'яною скоринкою та грибний соус – це ситний та смачний обід. Такі стейки легко приготувати навіть новачкові в кулінарії. Пропоную вам рецепт приготування стейку із грибами...

Манти по-узбецьки

Ви любите справжні, соковиті, ароматні манти та хочете приготувати їх удома? Тоді обов'язково зверніть увагу на ці напрочуд смачні манти по-узбецьки. Манти по-узбецьки - це одна із кількох національних варіацій...

Домашній сальтисон із свинячої рульки

Приготування сальтисона - це досить тривалий процес, який вимагає чималої праці. Але результат вартий цього. У результаті ви отримаєте чудову закуску, яка сподобається всім! Німецьке слово "сальтисон" позначає різновид холодця...

Лангет у духовці з грибами та яблуками

Лангет - чудова страва з французькою назвою. Соковитий шматок яловичини, обсмажений у паніруванні до хрусткої скоринки не залишить байдужим жодного чоловіка. Є кілька способів приготування цієї страви: традиційний та оригінальний...

Моравський врабець (Тушена свинина з цибулею)

Сьогодні хочу поділитись з вами ще одним рецептом традиційної чеської кухні. Моравський врабець – це м'ясо, тушковане в духовці у бульйоні з великою кількістю цибулі та часнику. Виходить смачно та...

Капустяні котлети з м'ясом

Страва з розряду - швидко, просто, ситно та смачно! Можна подати такі котлетки самостійно з будь-яким соусом, а можна з гарніром. Одна з найулюбленіших та найпопулярніших страв на будь-якій домашній...

Буженина в домашніх умовах

Для початку хочеться розвіяти міф про те, що буженина – це запечений у печі (духовці) окіст. Так, це запечене м'ясо, але не обов'язково задня частина туші. Буженину можна приготувати з...

Биточки з сиром та грибним соусом

Смачні, соковиті та поживні. Частуйтесь на здоров'я! Шматочками сиру ми фаршируємо м'ясні биточки, а під вершково-грибним соусом – запікаємо. Виходить блюдо чудового смаку, яке зазвичай з'їдають без залишку. Інгредієнти: Фарш м'ясний (у...

Печеня (класичний рецепт)

Пропоную подати сьогодні ситну та гарячу м'ясну страву, яка дуже просто готується і завжди користується успіхом (особливо у холодну пору року). Гарячу та ароматну, печеню зазвичай подають в горщику. Смажену...

Класичний бефстроганів із яловичини

Історія походження цієї страви цікава своєю невизначеністю та безліччю варіантів. Найбільш поширена думка - кухар графа Строганова вигадав цю страву для свого старого пана, який уже не міг пережовувати тверду...

М'ясні оладки

Ми були на відпочинку, і нам приготували цю страву. Дуже-дуже смачно і швидко! Всім сподобалося, а я попросила рецепт у кухаря і вирішила приготувати вдома сама, бо це взагалі дуже...

Голубці з молодої капусти з фаршем та сочевицею

Пропоную приготувати голубці з молодої капусти з фаршем та сочевицею. Голубці - це улюблена багатьма страва. Сподіваюся, і такий варіант голубців вам неодмінно сподобається. Голубці за цим рецептом виходять не...

Узбецький Плов

Плов - відомий також як "Ош" є класичною головною стравою у країнах Центральної Азії. Сьогодні його можна скуштувати з додатковими інгредієнтами, такими як боби, барбарис, яйця, айва, гранат. Але основні...

М'ясо по-французьки у фользі з грибами

Пропоную вашій увазі простий і смачний рецепт м'яса, який сподобається всім - м'ясо по-французьки з грибами, приготовлене у фользі. Для рецепту використовуємо свинину, твердий сир та свіжі овочі. Майонез можна...

М'ясо по-французьки з фаршем

Давайте спробуємо зробити м'ясо по-французькі з фаршу. Рецепт – саме для вас! Просто, смачно, ситно! Таким має бути ідеальна вечеря, чи не так? Сьогодні я поділюся з вами саме таким...

Котлети із фаршу з начинкою

Котлети з м'ясного фаршу можна робити з різними начинками - з грибами, морепродуктами, овочами. Особливо смачними виходять котлетки з начинкою із сиру. Сир під час смаження плавиться, стає тягучим. Такі...

Тефтелі (класичний рецепт)

Сьогодні я покажу, як приготувати тефтелі класичним варіантом без добавок. Для тефтелів знадобиться тільки найсвіжіше м'ясо або готовий фарш, цибуля, часник та томатна паста. Отже, почнемо! Приготувати тефтелі за класичним...

Террін зі свинячої рульки з каперсами та в'яленими томатами

Гарне та святкове блюдо до новорічного столу. Якщо немає прямокутної форми, можна замінити її будь-якою круглою або овальною, террін може бути квадратним. Як приготувати террин зі свинячої рульки, ви дізнаєтесь...

Свинячі відбивні у грибному клярі

За допомогою кляра можна урізноманітнити улюблені всіма відбивні зі свинини. Виходить дуже смачно, оригінально, і, звичайно, ситно! Чоловіки обов'язково оцінять Ваші старання! Частуйтесь! Ця страва гідна будь-якого святкового столу! Гарнір...

Підчеревок запечений "Український"

Надзвичайно смачна страва національної української кухні прикрасить будь-яке свято. Особливо воно популярне на Різдво та Великдень! Запрошую вас на апетитну страву! З запахом часнику, смаком гірчиці із хроном! Неймовірний аромат...

М'ясо у кисло-солодкому соусі

Пропоную вам приготувати дуже смачну страву – м'ясо у кисло-солодкому соусі. Це рецепт китайської кухні, в ньому дуже гармонійно поєднуються м'ясо та овочі з чудовим соусом, в якому присутня і...

Фламенкіни з начинкою із сиру, яйця та зеленої цибулі

Фламенкіни. Що це таке? М'ясні рулетики із начинкою, ось що! Класичні фламенкіни начиняють хамоном або шинкою, сиром, зеленню, панірують і смажать у маслі. Свинячі відбивні з начинкою - чудова страва...

Шашлик у чайному маринаді

Коли є можливість, то обов'язково експериментую з маринадом для шашлику. Сьогодні пропоную приготувати один із вдалих варіантів - з чайного маринаду. Беріть на замітку! Для маринаду потрібно взяти чорний чай...

Тефтелі із сиром

Набридли традиційні тефтелі? Хочу поділитися новим рецептом страви – тефтелі із сиром. Цією смачною та домашньою стравою можна швидко нагодувати всю родину без великих тимчасових витрат. Смачно та просто! Інгредієнти: Фарш м'ясний...

Сало в лушпинні цибулі

Ця пікантна страва урізноманітнить ваш стіл із м'ясними закусками, порадує своїм смаком та ароматом. Сало в цибулині виходить дуже смачним - хто пробував, не дасть збрехати. Ділюсь рецептом. Солоне в...

Свинячі реберця з медом

Особисто я просто обожнюю цей простий рецепт свинячих ребер з медом, бо готується страва дуже просто, інгредієнти всі прості, зате смак виходить дуже вишуканим. Ваш чоловік оцінить! Такі свинячі реберця...

Смачний гуляш зі свинини

Бажаєте приготувати смачну страву на обід чи на вечерю? Скористайтеся цим рецептом та приготуйте чудовий гуляш зі свинини з підливою. Як гарнір підійде картопля або макарони. Перед вами – простий...

Останні надходження / М'ясо

Prev Next

Запечені голубці у сметанному соусі

Запечені голубці у сметанному соусі – українська традиційна страва, коли голубці не тушкують, а запікають у духовці. У цьому випадку голубці запікатимуться в сільському сметанному соусі. Смакотища. Запечені голубці у...

М'ясо по-французьки у фользі з грибами

Пропоную вашій увазі простий і смачний рецепт м'яса, який сподобається всім - м'ясо по-французьки з грибами, приготовлене у фользі. Для рецепту використовуємо свинину, твердий сир та свіжі овочі. Майонез можна...

М'ясо по-французьки з фаршем

Давайте спробуємо зробити м'ясо по-французькі з фаршу. Рецепт – саме для вас! Просто, смачно, ситно! Таким має бути ідеальна вечеря, чи не так? Сьогодні я поділюся з вами саме таким...

Свинина по-українськи

Дуже смачна і неймовірно проста у приготуванні страва! Свинина обсмажується на сковороді, а потім тушкується із салом, перцем та цибулею у м'ясному бульйоні. Така їжа підходить і на вечерю, і...

Фламенкіни з начинкою із сиру, яйця та зеленої цибулі

Фламенкіни. Що це таке? М'ясні рулетики із начинкою, ось що! Класичні фламенкіни начиняють хамоном або шинкою, сиром, зеленню, панірують і смажать у маслі. Свинячі відбивні з начинкою - чудова страва...

Свинячий шницель із кремовим соусом

Свинячий шницель із кремовим соусом - це відмінний спосіб урізноманітнити домашній раціон. Тонко відбиті шматочки свинини, засмажені в скоринці з борошна, яйця та панірувальних сухарів... ммм... гості будуть у захваті...

Лангет у духовці з грибами та яблуками

Лангет - чудова страва з французькою назвою. Соковитий шматок яловичини, обсмажений у паніруванні до хрусткої скоринки не залишить байдужим жодного чоловіка. Є кілька способів приготування цієї страви: традиційний та оригінальний...

Підчеревок запечений "Український"

Надзвичайно смачна страва національної української кухні прикрасить будь-яке свято. Особливо воно популярне на Різдво та Великдень! Запрошую вас на апетитну страву! З запахом часнику, смаком гірчиці із хроном! Неймовірний аромат...

Крученики у підливі з білих грибів

Смачна страва української кухні - ніжне м'ясо з начинкою і неймовірно ароматна і смачна підливка. Це невелика, але дуже важлива хитрість, бо разом виходить дуже смачно. Рекомендую. Інгредієнти: М'ясо (філе) - 4...

Люля-кебаб у духовці

Люля-кебаб – популярна кавказька страва, яка є довгастою котлетою з фаршу баранини, обсмаженою на шампурах. Справжній люля-кебаб готується на розпеченому вугіллі. У нас люля-кебаб готується не лише з баранини, а...

Тайський шашличок на шпажках

Тайський шашличок на шпажках - це ще один варіант, як можна приготувати шашлик. За моїм рецептом шашличок вийде дуже соковитим, ароматним, ніжним і напрочуд смачним. Спробуйте обов'язково! Особливого смаку цьому...

Шашлик зі свинини у духовці

В даному рецепті ставиться і успішно вирішується завдання - як приготувати шашлик зі свинини в духовці набагато смачніше, ніж на вугіллі. Я знаю, що це можливо і тепер розповім, що...

Тефтелі (класичний рецепт)

Сьогодні я покажу, як приготувати тефтелі класичним варіантом без добавок. Для тефтелів знадобиться тільки найсвіжіше м'ясо або готовий фарш, цибуля, часник та томатна паста. Отже, почнемо! Приготувати тефтелі за класичним...

Тефтелі із сиром

Набридли традиційні тефтелі? Хочу поділитися новим рецептом страви – тефтелі із сиром. Цією смачною та домашньою стравою можна швидко нагодувати всю родину без великих тимчасових витрат. Смачно та просто! Інгредієнти: Фарш м'ясний...

Підлива зі свинини

Підлива зі свинини дуже зручна та універсальна страва. Її можна подати із будь-яким гарніром. На гарнір можна приготувати кашу з круп, картопляне пюре, макарони. Будь-якому гарніру наша підлива дасть чудовий...

Заливне з язика

Холодна закуска з язика, думаю, знайома багатьом. Щороку ми готуємо її до святкового столу. Це та страва, яку не варто ускладнювати, вона й так самодостатня. Дивіться, як я його готую...

Ромштекс (класичний рецепт)

Потрібно швидко та ситно нагодувати всю родину? Ромштекс – відмінний варіант. Щоб у вас вийшло ніжне та соковите м'ясо в хрумкій паніровці, подивіться, як приготувати ромштекс. Приготувати ромштекс зможе будь-яка...

Свинячі реберця з медом

Особисто я просто обожнюю цей простий рецепт свинячих ребер з медом, бо готується страва дуже просто, інгредієнти всі прості, зате смак виходить дуже вишуканим. Ваш чоловік оцінить! Такі свинячі реберця...

Холодець зі свинячих ніжок

Наваристий смачний холодець зі свинячих ніжок та рульки. Калорійність такого холодця вища, ніж курячого, але смак чудовий! Ще його можна заправити часником. Дивіться рецепт! Ретельно вимийте ніжки, а краще замочіть...

Сало в лушпинні цибулі

Ця пікантна страва урізноманітнить ваш стіл із м'ясними закусками, порадує своїм смаком та ароматом. Сало в цибулині виходить дуже смачним - хто пробував, не дасть збрехати. Ділюсь рецептом. Солоне в...

Домашній сальтисон із свинячої рульки

Приготування сальтисона - це досить тривалий процес, який вимагає чималої праці. Але результат вартий цього. У результаті ви отримаєте чудову закуску, яка сподобається всім! Німецьке слово "сальтисон" позначає різновид холодця...

Моравський врабець (Тушена свинина з цибулею)

Сьогодні хочу поділитись з вами ще одним рецептом традиційної чеської кухні. Моравський врабець – це м'ясо, тушковане в духовці у бульйоні з великою кількістю цибулі та часнику. Виходить смачно та...

Стейк у червоному вині

Любителів смачного м'яса запрошую приготувати стейки, мариновані у червоному сухому вині! Рецепт підкуповує простотою приготування і, звичайно, кінцевим результатом! Чи варто додавати в маринад якісь спеції крім перцю - вирішувати...

Террін зі свинячої рульки з каперсами та в'яленими томатами

Гарне та святкове блюдо до новорічного столу. Якщо немає прямокутної форми, можна замінити її будь-якою круглою або овальною, террін може бути квадратним. Як приготувати террин зі свинячої рульки, ви дізнаєтесь...

Чалагач зі свинини на мангалі

Чалагач - блюдо вірменської кухні, яке представляє собою шашлик зі свинини, але не з чистої м'якоті, а зі свинячої вирізки на ребрі. У сезон шашликів рекомендую приготувати чалагач зі свинини...

Свиняча рулька у темному пиві по-чеськи

Пропоную приготувати одну із традиційних чеських страв, яка подається до пива. Рулька вариться в темному пиві, а потім запікається під пікантним маринадом із гірчиці та меду. Ну хто зможе встояти...

Запечена свиняча корейка

Соковите, ніжне та просте у приготуванні запечене м'ясо! Відмінний варіант для буднів та свята. Якщо ви зробите все за запропонованим рецептом, то м'ясо буде просто танути у роті! Крім паприки...

Котлети з фаршу (класичний рецепт)

Класичний рецепт котлет із фаршу можна сміливо назвати основою для кулінарних експериментів. Додавайте улюблені спеції, зелень, овочі та отримуйте нові і нові аромати та смаки. Зараз я розповім, як приготувати...

Биточки з сиром та грибним соусом

Смачні, соковиті та поживні. Частуйтесь на здоров'я! Шматочками сиру ми фаршируємо м'ясні биточки, а під вершково-грибним соусом – запікаємо. Виходить блюдо чудового смаку, яке зазвичай з'їдають без залишку. Інгредієнти: Фарш м'ясний (у...

М'ясні оладки

Ми були на відпочинку, і нам приготували цю страву. Дуже-дуже смачно і швидко! Всім сподобалося, а я попросила рецепт у кухаря і вирішила приготувати вдома сама, бо це взагалі дуже...

Печеня (класичний рецепт)

Пропоную подати сьогодні ситну та гарячу м'ясну страву, яка дуже просто готується і завжди користується успіхом (особливо у холодну пору року). Гарячу та ароматну, печеню зазвичай подають в горщику. Смажену...

Яловичі фрикадельки в соусі

Невеликі м'ясні кульки з яловичого фаршу тушкуються у соусі. При цьому вони стають дуже ніжними та смачними. У фарш додаються гірчиця, вустерширський соус, сушений часник та уцхо-сунелі. Фрікадельки з яловичого...

Голубці з молодої капусти з фаршем та сочевицею

Пропоную приготувати голубці з молодої капусти з фаршем та сочевицею. Голубці - це улюблена багатьма страва. Сподіваюся, і такий варіант голубців вам неодмінно сподобається. Голубці за цим рецептом виходять не...

Свинячі відбивні у грибному клярі

За допомогою кляра можна урізноманітнити улюблені всіма відбивні зі свинини. Виходить дуже смачно, оригінально, і, звичайно, ситно! Чоловіки обов'язково оцінять Ваші старання! Частуйтесь! Ця страва гідна будь-якого святкового столу! Гарнір...

Запіканка "Три в одному"

Хочу запропонувати вам смачний варіант утилізації вчорашньої картоплі та тушкованої капусти. Чому "Три в одному"? Тому що картопля, капуста та м'ясо! Ситно і всі задоволені! Бувають такі дні, коли після...

Капустяні котлети з м'ясом

Страва з розряду - швидко, просто, ситно та смачно! Можна подати такі котлетки самостійно з будь-яким соусом, а можна з гарніром. Одна з найулюбленіших та найпопулярніших страв на будь-якій домашній...

Смачний гуляш зі свинини

Бажаєте приготувати смачну страву на обід чи на вечерю? Скористайтеся цим рецептом та приготуйте чудовий гуляш зі свинини з підливою. Як гарнір підійде картопля або макарони. Перед вами – простий...

Стейк із грибами

Ніжне, соковите м'ясо під рум'яною скоринкою та грибний соус – це ситний та смачний обід. Такі стейки легко приготувати навіть новачкові в кулінарії. Пропоную вам рецепт приготування стейку із грибами...

М'ясні вафлі

Чи ще можна когось здивувати котлетами? Якщо у вас вдома є вафельниця, то так! Котлети в ній виходять надзвичайно смачні! З піджаристою скоринкою, ніжні, соковиті! Просто казка! У фарш для...

М'ясо у кисло-солодкому соусі

Пропоную вам приготувати дуже смачну страву – м'ясо у кисло-солодкому соусі. Це рецепт китайської кухні, в ньому дуже гармонійно поєднуються м'ясо та овочі з чудовим соусом, в якому присутня і...

Буженина в домашніх умовах

Для початку хочеться розвіяти міф про те, що буженина – це запечений у печі (духовці) окіст. Так, це запечене м'ясо, але не обов'язково задня частина туші. Буженину можна приготувати з...

Відбивні зі свинини класичні

Соковиті, ароматні, ніжні всередині та хрусткі зовні! Думаєте, про що я? Звичайно про відбивні! Саме їх ми хочемо побачити на кожному святковому столі, адже перевершити їх на смак дуже складно...

М'ясо по-французьки з помідорами

М'ясо по-французьки з помідорами – відмінна святкова страва для вечері у колі друзів чи членів сім'ї. М'ясо виходить дуже соковитим і ніжним, а блюдо - ароматним та апетитним. Інгредієнти: Свинина - 400...

Котлети із фаршу з начинкою

Котлети з м'ясного фаршу можна робити з різними начинками - з грибами, морепродуктами, овочами. Особливо смачними виходять котлетки з начинкою із сиру. Сир під час смаження плавиться, стає тягучим. Такі...

Лазанья з м'ясом

Класичний рецепт приготування лазаньї. Приготувати справжню італійську лазанню за цим рецептом зможе навіть кулінар-початківець. Я дуже люблю лазанню. Дуже. Проте приготувати смачну лазанню – завдання складне. Якось я спробувала лазанню...

Ковбаса домашня

Наші прабаби-прадіди вважали Великдень найвеличнішим днем. Дуже часто заради такої події різали кабанчика, щоб на святковому столі було все, включаючи дуже смачну домашню ковбаску. Інгредієнти: Кишка свиняча - 5 штук (сира)Свинина -...

Свинячі реберця на сковороді

Свинячі реберця, смажені на сковороді – це не тільки дуже смачно, але й швидко. Приготуйте реберця, слідуючи цьому рецепту, і переконайтеся самі! Пропоную вам ознайомитися з дуже простим та порівняно...

Свинина у духовці

До вашої уваги - простий, але дуже смачний рецепт свинини в духовці. За допомогою цього рецепту ви легко приготуєте гарячу страву, яку можна буде сміливо поставити навіть на святковий стіл...

Манти по-узбецьки

Ви любите справжні, соковиті, ароматні манти та хочете приготувати їх удома? Тоді обов'язково зверніть увагу на ці напрочуд смачні манти по-узбецьки. Манти по-узбецьки - це одна із кількох національних варіацій...

Класичний бефстроганів із яловичини

Історія походження цієї страви цікава своєю невизначеністю та безліччю варіантів. Найбільш поширена думка - кухар графа Строганова вигадав цю страву для свого старого пана, який уже не міг пережовувати тверду...

М'ясо по-французьки з картоплею

Популярна і дуже смачна страва з запеченого м'яса з картоплею під запашною скоринкою із плавленого сиру. М'ясо по-французьки з картоплею – це те, що неодмінно варто спробувати! Це дуже популярна...

Голубці з фаршем та грибами

Голубці — чудова, ситна та смачна страва, яку готують не одне десятиліття, але своєї актуальності вона не втрачає. Сьогодні у нас голубці з м'ясним фаршем та грибами. Голубці приготувати досить...

Шашлик у чайному маринаді

Коли є можливість, то обов'язково експериментую з маринадом для шашлику. Сьогодні пропоную приготувати один із вдалих варіантів - з чайного маринаду. Беріть на замітку! Для маринаду потрібно взяти чорний чай...

Узбецький Плов

Плов - відомий також як "Ош" є класичною головною стравою у країнах Центральної Азії. Сьогодні його можна скуштувати з додатковими інгредієнтами, такими як боби, барбарис, яйця, айва, гранат. Але основні...