Просто та смачно, а на вигляд – дорого та вишукано! Ще один неймовірно простий і при цьому завжди ефектний варіант засолювання сала. За постать не бійтеся, якщо знати міру. У день 20-30 г сала – для фігури не шкідливо. А для організму дуже корисно. Отже, готуємо, їмо самі, пригощаємо рідних та друзів, але без фанатизму. Чудова страва для святкового столу - оригінальна і дуже смачна!

Інгредієнти:

Сало (свіже) - 500 г
Часник – 3 зуб.
Сіль – 6 ч. л.
Перець чорний мелений – 1 ч. л.
Перець червоний пекучий – 1 ч. л.
Паприка солодка – 1 ч. л.
Коріандр (мелений) - 1 ч. л.

Як приготувати «Вишукані крученики із сала»:

1. Спочатку зупинимося на правильному виборі сала. Тут я повторю свої поради. Сало для засолювання має бути не внутрішнє, а зовнішнє. Тому вибираємо із шкіркою та товщиною не менше 7-10 см. Воно має бути свіжим. Як визначити свіжість? По-перше, воно має бути білим, ну, може з рожевим відтінком. Якщо сало жовте, воно, однозначно, старе. Ще стисніть його пальцями. Воно має бути м'яким і почати плавитися від теплоти рук. На руках залишиться жирний слід від сала, що підплавився. Старе сало буде твердим та погано плавиться. Можна навіть спробувати його. Не бійтеся отруєння. Сира свинина небезпечна гельмінтами (пардон за подробиці), але вони в організмі пересуваються судинами, а в салі судини відсутні. Саме тому для засолювання сала цілком вистачає 20 хвилин. Якщо вже зовсім боїтеся, можете витримати добу. Сьогодні сало беремо без прожилок.
2. А тепер секрет засолювання сала, щоб воно не вийшло прісним: спеції потрібно додавати як би шарами. Сформуємо із сала рулетики. Сало вибрано, зрізаємо з нього шкірку та відправляємо на 30 хвилин у морозильник. Підморозити сало потрібно для того, щоб його було легше нарізати слайсами товщиною близько 7 мм.
3. Підморожене сало нарізаємо слайсами.
4. Часник чистимо і пропускаємо через часнику.
5. Готуємо суміш спецій із солі, меленого коріандру, паприки, чорного та червоного мелених перців. Спеції ретельно змішуємо.
6. Кожну смужку сала натираємо з обох боків часником. На один бік насипаємо спеції і теж їх втираємо. Якщо на третій з двох сторін, то сало вийде пересоленим.
7. Скручуємо смужки сала в рулетики. Зовнішню сторону обгортаємо в спеціях.
8. Загортаємо рулетики в харчову плівку та відправляємо у холодильник, як мінімум на 20 хвилин. Через 20 хвилин цілком можна їсти. Але ж для самозаспокоєння можете витримати добу.
9. Під таке сальце не тільки можна, а й потрібно по 100 грам.
Смачного!

Альтернативний варіант приготування з Ютуб

 

Пропонуємо / Заготівля

Prev Next

Баклажани на зиму

Проста, але дуже смачна консервація з баклажанів на зиму. Баклажани на зиму – пікантний та оригінальний вид заготовок. Консервування баклажанів стає актуальним наприкінці літа, коли баклажанів стає багато і вони...

Бурштиново-рубінове желе з ягід стиглої горобини

А ви вже куштували запашне, бурштиново-рубінове желе з ягід стиглої горобини? Якщо ні, тоді дивіться мій рецепт, я розповім, як приготувати "Бурштиново-рубинове желе з ягід стиглої горобини"! У вересні збирають...

Квасоля під червоним соусом на зиму

Може, пам'ятаєте, в одному з оповідань у Золя учні коледжу підняли бунт проти тріски під червоним соусом і квасолі під білим соусом? У результаті їм стали подавати тріску під білим...

Квашена капуста з журавлиною

Улюбленка мільйонів, хрумка, соковита і дуже смачна квашена капуста з журавлиною в домашніх умовах - чудовий варіант закуски. Побалуйте себе смачною та корисною капусточкою! Цей рецепт приготування квашеної капусти з...

Солодкі консервовані кабачки на зиму

Солодкі консервовані кабачки виходять дуже схожими на ананаси завдяки варінню в ананасовому соку. Вони просочуються неймовірним ароматом ананасу і виходить дуже смачно! Тож розповідаю, як приготувати "Кабачок, як ананас" на...

Ікра з кабачків

Упевнена, що кожен може приготувати таку кабачкову ікру вдома. Виходить вона дуже смачною, ароматною та корисною. З шматочком свіжого хліба, грінками або тостом просто чудово. Весь процес приготування розписаний і...

Мариновані гливи за добу

Швидкий і простий рецепт маринованих глив за добу - реальна можливість якісно, ​​просто і швидко зробити заготівлю на зиму. Та ще й таку смачну, ви лише спробуйте! Упевнена, всім любителям...

Варення з яблук та горобини

Чорноплідна горобина або аронія – дуже корисна та смачна ягода. Варення з аронії відрізняється досить терпким смаком. Для соковитості до неї добре було б додати кисло-солодке яблуко. Ідеальне поєднання! Як...

Баклажани по-херсонськи

Баклажани по-херсонськи, приготовлені в домашніх умовах, стануть відмінним доповненням до страв з м'яса, макаронних виробів, картоплі або круп. Обов'язково спробуйте зробити таку закатку на зиму в розпал сезону овочів. Дуже...

Сало у банці з часником

Якщо ви один раз спробуєте засолити сало за цим рецептом, то потім готуватимете так постійно! Ідеальний засол сала. Дуже смачно! Інгредієнти: Сало (на 1 л банку) – 600 гСіль – 1,5 ч...

Огірки на зиму без закатки

Похрумтіти солоними огірками до душі багатьом майбутнім матусям. Я розкажу вам, як приготувати хрумкі солоні огірочки на зиму швидко і легко. Упевнена, мій рецепт припаде до смаку всім. Не вмієте...

Компот із вишні на зиму

Компоти із вишні - мої улюблені, щороку я закочую не менше 60 літрів вишневого компоту, а до нового сезону не залишається жодної банки. Сьогодні я пропоную і вам почати закочувати...

Варення з кульбаб

А ви куштували варення з кульбаб? Ні? Дуже дарма, адже воно ароматне, солодке та смачне! До того ж це варення добре зберігається, взимку можна використовувати у випічку або до чаю...

Консервовані помідори з буряком

А ви намагалися консервувати помідори з буряком? Якщо ні, то обов'язково спробуйте, помідори в процесі маринування набувають бурякового смаку і кольору. Дуже незвична закуска! Щоб заготовити на зиму помідори з...

Конфітюр "Сонячна диня"

Ви купили ароматну диню, але вона трохи недостигла чи не солодка? Не біда! Розповім вам, як приготувати конфітюр "Сонячна диня". Конфітюр виходить сонячним, ароматним, з легкою кислинкою лимона. Готується конфітюр...

Сало-підчеревка оригінального засолювання

Є у мене два улюблені способи засолювання сала. Але вони все більше підходять для товстого сала без прошарків м'яса, або щоб було зовсім небагато м'яса. А тут мені презентували цілий...

Лечо з морквою та перцем

Хочу запропонувати приготувати лечо з морквою та перцем. Це дуже легка у виконанні страва яку можна подати охолодженою на вечерю або закатати в баночки і зберігати всю зиму до потрібного...

Солоне сало з прошарком м'яса

Сьогодні хочу поділитися з вами рецептом смачного солоного сала. Раніше я не надавала особливого значення засолюванню сала, навіть не підозрювала, що сало можна солити по-різному. Виявляється, є безліч рецептів для...

Перець по-Одеськи

Заготівля виходить "2 в 1": смачний і перець, і томатна заливка. Перець можна подавати до будь-якого гарніру, а томатну заливку - для приготування соусів або заправки в борщ. Готуємо без...

Салат кабачково-буряковий на зиму

Досить простий у приготуванні, дуже смачний. До того ж ще й дуже корисний. Та й потрібні продукти завжди є під руками. Перший рік закотила кілька баночок, так вони відлетіли ще...

Джем із вишні без кісточок на зиму

Такий джем добре зберігається кілька років завдяки тому, що з вишень видалені кісточки. Він густий, солодкий, буде в нагоді для чаювання або як начинка в пиріг або печиво! Є два...

Перловка з овочами на зиму

Ще одна дуже смачна та ситна заготовочка на зиму - перловка з великою кількістю свіжих овочів. Все виходить смачно, соковито, обов'язково спробуйте! Для цього знадобляться свіжі овочі, перловка, сіль-цукор, олія...

Ікра кабачкова з перцем та помідорами

Коли сезон молодих кабачків у самому розпалі, кожна господиня просто зобов'язана приготувати щось смачненьке з цими чудовими овочами. Обов'язково скуштуйте мій рецепт кабачкової ікри з перцем. У нашій сім'ї всі...

Засолювання опеньків гарячим способом

У грибний сезон хочеться зробити багато смачних та різноманітних засолок. Коли маринованих грибів зроблено багато, тоді й можна скористатися засолюванням. Я віддаю перевагу гарячому способу. На мій погляд, такий спосіб...

Аджика абхазька

Домашню аджику я завжди готувала за своїм перевіреним рецептом доти, поки не спробувала справжню абхазьку аджику з пекучого перцю, із пряною кінзою та зеленню. Справжню аджику готують на основі пекучого...

Квашені баклажани з морквою

Мій чоловік дуже любить баклажани, а я намагаюся шукати всі нові рецепти за їх участю, щоб було смачно та корисно. Ось один із традиційних рецептів - як приготувати квашені баклажани...

Малинове варення без варіння на зиму

Кожна мати намагається для свого малюка зберегти "вітамінки" літа. І я не виняток, сьогодні хочу поділитись простим рецептом, як приготувати малинове варення без варіння на зиму! Малинове варення не дарма...

Огірки у виноградному листі

Дуже цікавий спосіб соління огірків. Вони виходять дуже красиві, зберігають свій колір і набувають дуже оригінального смаку. Виходить два в одному - чудові солоні огірочки та листя винограду, готові до...

Варення з ківі

Моє кулінарне кредо - прості та дешеві інгредієнти, мінімум грошовиих витрат та максимум результату. Варення з ківі – саме така страва, коли інгредієнти – дуже прості та недорогі, а результат...

Повидло з "Антонівки" на зиму

Кожен сезон починаються чергові заготівки фруктів. І я пропоную рецепт повидла з "Антонівки". Найпоширеніший, найвідоміший і найсмачніший сорт яблук. А сам рецепт простий. Беріть на замітку! Про існування "Антонівки" знають...

Малосольні огірочки за бабусиним рецептом

Ніжні та соковиті малосольні огірки у вас вийдуть такими ж, як у досвідчених бабусь, адже ви приготуєте соління за їх рецептом. Зберігати пряну закуску можна на холоді протягом 3-4 місяців...

Сливовий компот

Смачний, ароматний, у міру кисло-солодкий компот із слив – чудова консервація на зиму. Його можна пити просто так або доповнити їм вашу вечерю, ще можна зварити із нього кисіль. Як...

Абрикосове варення "Королівське"

Ароматне варення гарного сонячного кольору з цілими абрикосами та ядерцями всередині. Таким виходить королівське абрикосове варення. А зробити всю цю красу не так вже й складно. Ділюсь рецептом! Абрикоси для...

Сало, запечене у фользі

Ну, хто не любить сало? А так як в мені тече українська кров, то й тягне до цього продукту як магнітом! Отже, запікаємо сало в духовці. Виходить смачне як гарячим...

Салат із помідорів з цибулею на зиму

Простий у приготуванні салат із помідорів та цибулі готується способом стерилізації. Відмінно зберігається як у прохолодному погребі, так і у звичайній коморі в квартирі. Відкрийте баночку і все, наш салат...

Гострий салат із баклажанів на зиму

З баклажанів виходять чудові заготівлі на зиму, і вони найчастіше розходяться першими. Рецепт, який пропоную вам я, є соковитим салатом із баклажанів з пікантним смаком. Я думаю, ви вже чули...

Солоні опеньки в бочці

Соління грибів у бочці – це дуже старовинний спосіб, але досить ефективний та цікавий. Грибочки виходять хрусткими, красивими та смачними. Такі не загубляться на будь-якому столі! Презентую класичний рецепт приготування...

Вишукані крученики із сала

Просто та смачно, а на вигляд – дорого та вишукано! Ще один неймовірно простий і при цьому завжди ефектний варіант засолювання сала. За постать не бійтеся, якщо знати міру. У...

Капуста маринована шматками

Маринування – швидкий спосіб отримати смачну та корисну закуску з капусти, яка чудово підійде навіть для святкового застілля. Пропоную замаринувати капусту великими шматками. Для швидкого маринування можна використовувати не тільки...

Хріновина на зиму

Хреновина відноситься до холодної гострої приправи на основі свіжих томатів, кореня хрону та часнику. У моєму рецепті на 150 грам очищеного кореня хрону потрібно приблизно 1 кілограм помідорів. Якщо ви...

Кабачкова ікра з часником

Кабачкова ікра – одна з улюблених літніх заготовок у нашій родині. Таку ікру люблять і дорослі, і діти. Подавати її можна до будь-яких страв: і до м'яса, і до каш...

Сало в розсолі

Мій чоловік дуже любить сало. А я знайшла оптимальний для себе спосіб його засолювання. Заходьте, дивіться. Думаю, багато хто любить сало, особливо, якщо воно приготовлене дуже смачно. Хочу запропонувати вам...

Грибне рагу на зиму

Зараз саме час заготовити на зиму грибочки, восени вони коштують значно дешевше, ніж узимку. Тому пильно придивіться до мого рецепту грибного рагу. Просто, але смачно, сім'я щороку із задоволенням їсть...

Борщ консервований

Дорогі наші дбайливі матусі та свекрухи! Якщо ви переживаєте за своїх дітей, яким завжди нема коли приготувати і поїсти першого, зробіть для них на зиму цю чарівну заготовку для борщу...

Смачні та ароматні гливи в домашніх умовах

Чим хороші гливи - солити їх можна будь-якої пори року, і чудова закуска або доповнення до відвареної картоплі на вашому столі не переведеться. Рецепт дуже простий, а гриби виходять чудовими...

Останні надходження / Заготівля

Prev Next

Компот із вишні на зиму

Компоти із вишні - мої улюблені, щороку я закочую не менше 60 літрів вишневого компоту, а до нового сезону не залишається жодної банки. Сьогодні я пропоную і вам почати закочувати...

Борщ консервований

Дорогі наші дбайливі матусі та свекрухи! Якщо ви переживаєте за своїх дітей, яким завжди нема коли приготувати і поїсти першого, зробіть для них на зиму цю чарівну заготовку для борщу...

Огірки у виноградному листі

Дуже цікавий спосіб соління огірків. Вони виходять дуже красиві, зберігають свій колір і набувають дуже оригінального смаку. Виходить два в одному - чудові солоні огірочки та листя винограду, готові до...

Сало в розсолі

Мій чоловік дуже любить сало. А я знайшла оптимальний для себе спосіб його засолювання. Заходьте, дивіться. Думаю, багато хто любить сало, особливо, якщо воно приготовлене дуже смачно. Хочу запропонувати вам...

Салат кабачково-буряковий на зиму

Досить простий у приготуванні, дуже смачний. До того ж ще й дуже корисний. Та й потрібні продукти завжди є під руками. Перший рік закотила кілька баночок, так вони відлетіли ще...

Солоне сало з прошарком м'яса

Сьогодні хочу поділитися з вами рецептом смачного солоного сала. Раніше я не надавала особливого значення засолюванню сала, навіть не підозрювала, що сало можна солити по-різному. Виявляється, є безліч рецептів для...

Квасоля під червоним соусом на зиму

Може, пам'ятаєте, в одному з оповідань у Золя учні коледжу підняли бунт проти тріски під червоним соусом і квасолі під білим соусом? У результаті їм стали подавати тріску під білим...

Сало, запечене у фользі

Ну, хто не любить сало? А так як в мені тече українська кров, то й тягне до цього продукту як магнітом! Отже, запікаємо сало в духовці. Виходить смачне як гарячим...

Вишукані крученики із сала

Просто та смачно, а на вигляд – дорого та вишукано! Ще один неймовірно простий і при цьому завжди ефектний варіант засолювання сала. За постать не бійтеся, якщо знати міру. У...

Солоні опеньки в бочці

Соління грибів у бочці – це дуже старовинний спосіб, але досить ефективний та цікавий. Грибочки виходять хрусткими, красивими та смачними. Такі не загубляться на будь-якому столі! Презентую класичний рецепт приготування...

Засолювання опеньків гарячим способом

У грибний сезон хочеться зробити багато смачних та різноманітних засолок. Коли маринованих грибів зроблено багато, тоді й можна скористатися засолюванням. Я віддаю перевагу гарячому способу. На мій погляд, такий спосіб...

Квашені баклажани з морквою

Мій чоловік дуже любить баклажани, а я намагаюся шукати всі нові рецепти за їх участю, щоб було смачно та корисно. Ось один із традиційних рецептів - як приготувати квашені баклажани...

Смачні та ароматні гливи в домашніх умовах

Чим хороші гливи - солити їх можна будь-якої пори року, і чудова закуска або доповнення до відвареної картоплі на вашому столі не переведеться. Рецепт дуже простий, а гриби виходять чудовими...

Мариновані гливи за добу

Швидкий і простий рецепт маринованих глив за добу - реальна можливість якісно, ​​просто і швидко зробити заготівлю на зиму. Та ще й таку смачну, ви лише спробуйте! Упевнена, всім любителям...

Кабачкова ікра з часником

Кабачкова ікра – одна з улюблених літніх заготовок у нашій родині. Таку ікру люблять і дорослі, і діти. Подавати її можна до будь-яких страв: і до м'яса, і до каш...

Гострий салат із баклажанів на зиму

З баклажанів виходять чудові заготівлі на зиму, і вони найчастіше розходяться першими. Рецепт, який пропоную вам я, є соковитим салатом із баклажанів з пікантним смаком. Я думаю, ви вже чули...

Перловка з овочами на зиму

Ще одна дуже смачна та ситна заготовочка на зиму - перловка з великою кількістю свіжих овочів. Все виходить смачно, соковито, обов'язково спробуйте! Для цього знадобляться свіжі овочі, перловка, сіль-цукор, олія...

Ікра кабачкова з перцем та помідорами

Коли сезон молодих кабачків у самому розпалі, кожна господиня просто зобов'язана приготувати щось смачненьке з цими чудовими овочами. Обов'язково скуштуйте мій рецепт кабачкової ікри з перцем. У нашій сім'ї всі...

Повидло з "Антонівки" на зиму

Кожен сезон починаються чергові заготівки фруктів. І я пропоную рецепт повидла з "Антонівки". Найпоширеніший, найвідоміший і найсмачніший сорт яблук. А сам рецепт простий. Беріть на замітку! Про існування "Антонівки" знають...

Салат із помідорів з цибулею на зиму

Простий у приготуванні салат із помідорів та цибулі готується способом стерилізації. Відмінно зберігається як у прохолодному погребі, так і у звичайній коморі в квартирі. Відкрийте баночку і все, наш салат...

Баклажани по-херсонськи

Баклажани по-херсонськи, приготовлені в домашніх умовах, стануть відмінним доповненням до страв з м'яса, макаронних виробів, картоплі або круп. Обов'язково спробуйте зробити таку закатку на зиму в розпал сезону овочів. Дуже...

Баклажани на зиму

Проста, але дуже смачна консервація з баклажанів на зиму. Баклажани на зиму – пікантний та оригінальний вид заготовок. Консервування баклажанів стає актуальним наприкінці літа, коли баклажанів стає багато і вони...

Сало-підчеревка оригінального засолювання

Є у мене два улюблені способи засолювання сала. Але вони все більше підходять для товстого сала без прошарків м'яса, або щоб було зовсім небагато м'яса. А тут мені презентували цілий...

Сало у банці з часником

Якщо ви один раз спробуєте засолити сало за цим рецептом, то потім готуватимете так постійно! Ідеальний засол сала. Дуже смачно! Інгредієнти: Сало (на 1 л банку) – 600 гСіль – 1,5 ч...

Варення з кульбаб

А ви куштували варення з кульбаб? Ні? Дуже дарма, адже воно ароматне, солодке та смачне! До того ж це варення добре зберігається, взимку можна використовувати у випічку або до чаю...

Конфітюр "Сонячна диня"

Ви купили ароматну диню, але вона трохи недостигла чи не солодка? Не біда! Розповім вам, як приготувати конфітюр "Сонячна диня". Конфітюр виходить сонячним, ароматним, з легкою кислинкою лимона. Готується конфітюр...

Джем із вишні без кісточок на зиму

Такий джем добре зберігається кілька років завдяки тому, що з вишень видалені кісточки. Він густий, солодкий, буде в нагоді для чаювання або як начинка в пиріг або печиво! Є два...

Варення з ківі

Моє кулінарне кредо - прості та дешеві інгредієнти, мінімум грошовиих витрат та максимум результату. Варення з ківі – саме така страва, коли інгредієнти – дуже прості та недорогі, а результат...

Ікра з кабачків

Упевнена, що кожен може приготувати таку кабачкову ікру вдома. Виходить вона дуже смачною, ароматною та корисною. З шматочком свіжого хліба, грінками або тостом просто чудово. Весь процес приготування розписаний і...

Бурштиново-рубінове желе з ягід стиглої горобини

А ви вже куштували запашне, бурштиново-рубінове желе з ягід стиглої горобини? Якщо ні, тоді дивіться мій рецепт, я розповім, як приготувати "Бурштиново-рубинове желе з ягід стиглої горобини"! У вересні збирають...

Перець по-Одеськи

Заготівля виходить "2 в 1": смачний і перець, і томатна заливка. Перець можна подавати до будь-якого гарніру, а томатну заливку - для приготування соусів або заправки в борщ. Готуємо без...

Грибне рагу на зиму

Зараз саме час заготовити на зиму грибочки, восени вони коштують значно дешевше, ніж узимку. Тому пильно придивіться до мого рецепту грибного рагу. Просто, але смачно, сім'я щороку із задоволенням їсть...

Квашена капуста з журавлиною

Улюбленка мільйонів, хрумка, соковита і дуже смачна квашена капуста з журавлиною в домашніх умовах - чудовий варіант закуски. Побалуйте себе смачною та корисною капусточкою! Цей рецепт приготування квашеної капусти з...

Капуста маринована шматками

Маринування – швидкий спосіб отримати смачну та корисну закуску з капусти, яка чудово підійде навіть для святкового застілля. Пропоную замаринувати капусту великими шматками. Для швидкого маринування можна використовувати не тільки...

Солодкі консервовані кабачки на зиму

Солодкі консервовані кабачки виходять дуже схожими на ананаси завдяки варінню в ананасовому соку. Вони просочуються неймовірним ароматом ананасу і виходить дуже смачно! Тож розповідаю, як приготувати "Кабачок, як ананас" на...

Хріновина на зиму

Хреновина відноситься до холодної гострої приправи на основі свіжих томатів, кореня хрону та часнику. У моєму рецепті на 150 грам очищеного кореня хрону потрібно приблизно 1 кілограм помідорів. Якщо ви...

Варення з яблук та горобини

Чорноплідна горобина або аронія – дуже корисна та смачна ягода. Варення з аронії відрізняється досить терпким смаком. Для соковитості до неї добре було б додати кисло-солодке яблуко. Ідеальне поєднання! Як...

Лечо з морквою та перцем

Хочу запропонувати приготувати лечо з морквою та перцем. Це дуже легка у виконанні страва яку можна подати охолодженою на вечерю або закатати в баночки і зберігати всю зиму до потрібного...

Аджика абхазька

Домашню аджику я завжди готувала за своїм перевіреним рецептом доти, поки не спробувала справжню абхазьку аджику з пекучого перцю, із пряною кінзою та зеленню. Справжню аджику готують на основі пекучого...

Абрикосове варення "Королівське"

Ароматне варення гарного сонячного кольору з цілими абрикосами та ядерцями всередині. Таким виходить королівське абрикосове варення. А зробити всю цю красу не так вже й складно. Ділюсь рецептом! Абрикоси для...

Малосольні огірочки за бабусиним рецептом

Ніжні та соковиті малосольні огірки у вас вийдуть такими ж, як у досвідчених бабусь, адже ви приготуєте соління за їх рецептом. Зберігати пряну закуску можна на холоді протягом 3-4 місяців...

Малинове варення без варіння на зиму

Кожна мати намагається для свого малюка зберегти "вітамінки" літа. І я не виняток, сьогодні хочу поділитись простим рецептом, як приготувати малинове варення без варіння на зиму! Малинове варення не дарма...

Сливовий компот

Смачний, ароматний, у міру кисло-солодкий компот із слив – чудова консервація на зиму. Його можна пити просто так або доповнити їм вашу вечерю, ще можна зварити із нього кисіль. Як...

Консервовані помідори з буряком

А ви намагалися консервувати помідори з буряком? Якщо ні, то обов'язково спробуйте, помідори в процесі маринування набувають бурякового смаку і кольору. Дуже незвична закуска! Щоб заготовити на зиму помідори з...

Огірки на зиму без закатки

Похрумтіти солоними огірками до душі багатьом майбутнім матусям. Я розкажу вам, як приготувати хрумкі солоні огірочки на зиму швидко і легко. Упевнена, мій рецепт припаде до смаку всім. Не вмієте...