Замовила мені доця котлети по-київськи. Любить вона їх дуже. Подумала я, що на сайті їх давно не викладали. Тим більше, що я трохи відступаю від класичного рецепту, але від цього вони лише виграють. Загалом нагадую кухарям про це ну просто дивовижне блюдо! А для тих, хто стежить за фігурою, скажу: якщо не можна, але дуже хочеться, то можна. Головне знати міру. А оскільки я взагалі того дня, коли готувала такі котлети, влаштовувала собі заїзд на велосипеді із спального району на центральну набережну Дніпра (до речі - найдовшу в Європі) і назад. П'ятнадцять кілометрів туди і стільки ж назад, то без шкоди для фігури я змогла собі дозволити аж дві такі котлетки. Та й на противагу вершковому маслу, панірувальним сухарям і сиру в них є куряче філе - одне з дієтичних видів м'яса!

Інгредієнти:

Філе куряче (дві напівполовинки філе або одне ціле) - 350 г
Вершкове масло - 30 г
Сухарі панірувальні - 50 г
Сир твердий (для панірування) - 50 г
Кріп (тільки листочки) - 0,5 пуч.
Соєвий соус (для маринаду) – 4 ст. л.
Олія рослинна (для маринаду; плюс для смаження) - 1 ст. л.
Сік лимонний – 3 ст. л.
Мед (для маринаду) – 0,5 ст. л.
Томатна паста (для маринаду) – 1 ч. л.
Перець чорний (свіжомелений; для маринаду та для панірування) - за смаком
Часник (для маринаду) - 4 зуб.
Перець червоний пекучий (для панірування) - за смаком
Борошно пшеничне (для обвалювання котлет) - 2 ст. л.
Яйце куряче - 1 штука.

Як приготувати «Котлети по-київськи у сирній паніровці»:

1. Класично котлета по-київськи виготовляється з половинки курячого філе. Але, наприклад, для нас із доцею я одне ціле філе ріжу навпіл, а потім ще раз навпіл. Я відрізаю мале філе, захопивши шматочок великого так, щоб вийшли приблизно рівні половинки. Потім велике філе розрізаю навпіл, не дорізаючи до кінця і розгортаю. Так само надрізаю край великого філе, який залишився на малому. Сподіваюся, пояснила зрозуміло.
2. У класичному рецепті курку не маринують. Але я вважаю, якщо відступ від класики зробить страву смачнішою, і взагалі в цьому немає нічого страшного. Зазвичай курка на смак нейтральна, але завдяки цьому вона чудово вбирає до себе смаки та аромати будь-яких маринадів. Я використовую свій улюблений маринад для курки: 4 ст. л. соєвого соусу, 1 ст. л. олії, 2-3 ст. л. лимонного соку, 0,5 ст. л. меду, 1 ч. л. томатної пасти, свіжомелений чорний перець на смак і 4-5 зубчики давленого часнику. Все з'єдную і збиваю виделкою до емульсії. Можете використовувати будь-який інший улюблений маринад. Якщо хочете чисту класику – не маринуйте взагалі.
3. Заливаємо курку маринадом. Для маринування курки вистачає години. Якщо сильно поспішаєте – можна і 30 хвилин. Я замаринувала ввечері, поставила філе у холодильник, а готувала його вже вранці.
4. Курку відбиваємо через плівку без фанатизму. Потрібно бути обережними, щоб у філе не утворилося дірок, це важливо!
5. З кропу обриваємо листочки. Кріп рубаємо і ділимо на дві рівні частини
6. Сир натираємо на дрібній тертці. Додаємо сир і одну половину зелені до панірувальних сухарів, також додаємо щіпку солі, трохи чорного та червоного перцю і добре все перетираємо. Якщо готуємо для дітей – перець не додаємо.
7. Іншу частину зелені додаємо до попередньо вийнятого з холодильника для розм'якшення вершкового масла. Виделкою добре перемішуємо масло із зеленню. Ділимо масло на чотири частини (за кількістю котлет). З кожного шматочка скочуємо невелику ковбаску і кладемо на край філе.
8. Починаємо загортати. Накриваємо масло пластом курки, підвертаємо бічні краї і завертаємо далі. Приблизно так завертають голубці. Дуже важливо, щоб вершкове масло було щільно загорнуто в м'ясо, воно не повинно витекти під час смаження.
9. Далі обвалюємо котлету в борошні. Це обов'язково потрібно, щоб панірування добре схопилося з м'ясом. Обмочуємо котлету у збитому яйці. І тепер – у паніруванні. Якщо хочете класичний рецепт, то використовуйте чисті панірувальні сухарі.
10. Такі напівфабрикати потрібно покласти в холодильник і смажити безпосередньо перед вживанням. Якщо посмажити заздалегідь, а потім розігріти, то теж буде смачно, але не буде того самого ефекту масла при розрізанні, тому що воно з часом убереться в м'ясо. Смачного!

Пропонуємо / Птиця

Prev Next

Курячі трубочки з начинкою

Якщо у вас є конусні формочки для випікання трубочок, то чому б не урізноманітнити святкову або повсякденну вечерю м'ясними трубочками? Дивіться, я розповім, як приготувати курячі трубочки! За 40 хвилин...

Курка з овочами та сиром

Це апетитна і соковита страва, яку я зазвичай готую в духовці. Підготовка займає зовсім небагато часу, та й сама курка запікається досить швидко. Спробуйте! Прекрасна гаряча страва – запечені овочі...

Соковиті котлети з індички

М'ясо індички дуже ніжне та дієтичне, а котлетки з нього виходять неймовірно м'які та соковиті, головне їх не пересушити. Сьогодні даю рецепт соковитих котлет з індички – користуйтесь на здоров'я...

Куряча грудка у вершках

У цьому рецепті я розповім, як приготувати курячу грудку у вершках смачно та швидко. М'ясо виходить ніжним, соковитим та ароматним. Часник не обов'язково використовувати, але він надає м'ясу "родзинки". Як...

Фарширована курка цілком у духовці

Хоча запікання курки в духовці цілком це досить тривалий процес, зате така страва завжди виглядає неймовірно красиво і святково. Тому така курочка точно варта часу, який вона забирає. Мені здається...

Кебаб (шаурма) з індички з журавлиною

Приготуйте неймовірно смачний кебаб на обід чи вечерю. Індичка відмінно поєднується із журавлиною. Таким кебабом можна пригостити дітей. Для такого кебабу можна використовувати грудку, яку ви запекли на вчорашню вечерю...

Курячі котлети по-креольськи

Сьогодні хочу запропонувати дуже смачний рецепт котлет, запечених із грибами та помідорами під картопляно-сирною шубкою у духовці. "Родзинка" рецепту - незвичайне подання звичної страви. Спробуйте! Для того, щоб приготувати курячі...

Курячі відбивні в морквяному клярі

Курячі відбивні в морквяному клярі - просте, смачне та відносно нове блюдо. Морква надає свій легкий солодкуватий смак і, звичайно, сонячний оранжевий колір. Соковиті, м'які, ніжні відбивні підійдуть до обіду...

Курячі котлети, фаршировані грибами

Курячі котлети, фаршировані грибами – дуже смачна страва! Котлетки виходять дуже ніжними, а їх приємний аромат змусить ваших гостей просити добавку. Щоб котлетка повністю просмажилася, обсмажуйте її близько 3-5 хвилин...

Качка, запечена з апельсинами

Качка, запечена з апельсинами - дуже святкова та урочиста страва, яку я зазвичай готую на Новий рік чи Різдво. Хазяйка готує, господар розрізає і накладає кожному в тарілку... Ах! Качка...

Курка, запечена з ананасами

Курка, запечена з ананасами - проста в приготуванні, але дуже смачна страва, яку можна приготувати на свято: Паску, Різдво, Новий рік або День народження. Ефектно, незвичайно та оригінально. Іноді прямо...

Куряча ковбаса з рисом та паприкою

Не жирна, дуже смачна ковбаска з курячого м'яса та рису, з додаванням паприки та мускатного горіха. Дивовижний аромат і смак не залишить байдужих, спробуйте! Розповім, як приготувати курячу ковбасу з...

Курка в ажурі з картоплі

Не знаю, як назвати цю страву. Може, ви мені підкажете? Але можу сказати, що готується вона дуже просто та швидко. Я думаю, прикрасить будь-який стіл. І смачно. Це як би...

Шашлик із курки з медом та овочами в духовці

Приготувати в духовці домашні шашлички дуже просто, а головне - зручно і смачно. Ваші гості будуть у захваті! Дивіться, як приготувати ніжні та соковиті шашлички із курки з медом та...

Курка по-мисливськи "Алла каччаторе"

Пропоную до вашої уваги страву родом з Італії. Ще її називають "Куриця по-мисливськи". Варіантів рецепту багато, але незмінними залишаються помідори, сухе вино, цибуля, часник, бекон або шинка. Завдяки чудовому соусу...

Котлети курячі із сиром

Жирним котлетам зі свинини наша сім'я вже давно сказала "ні" - тоді, коли наші діти стали їсти те саме, що й ми. Тепер намагаємося готувати менш жирні та шкідливі страви...

Курка в духовці під вершковим соусом

Коли часто готуєш страви з тими самими інгредієнтами, то незабаром вони починають набридати. Здається, що вже не придумаєш нового. Але раптом вносиш невелику зміну - і страва змінюється. Так сталося...

Курка в маринаді у духовці

Курка в маринаді, запечена в духовці - дієтичне, корисне та смачне блюдо. Готується просто та швидко, не вимагаючи великих витрат часу, коштів та сил. Загалом, мрія будь-якої господині. Маринад для...

Курячі оладки з помідорами та базиліком

Курячі оладки стануть чудовим доповненням до будь-якого гарніру або овочів. Їх із великим задоволенням їдять і дорослі, і діти. Це відмінний перекус або основна страва. До складу фаршу для оладок...

Курячі рулетики з огірком

Смачні, м'які та ароматні рулетики з курячого фаршу з пікантною начинкою – маринованими огірками. Подаються рулетики на обсмажених апельсинах. Запрошую приготувати! Приготувати курячі рулетики з огірком можна як для повсякденного...

Чахохбілі з курки класичний рецепт

Чудовий варіант приготування курятини за мотивами грузинської кухні. В оригіналі цю страву роблять із фазана, здобутого на полюванні. Але в міських умовах краще обійтися куркою, здобутою у магазині. Напрочуд просто...

Тушонка з качки

Тушонку можна заготовити з будь-якого птаха, але найсмачнішим вважається з качки. Тушонку з качки можна подавати з кашами, картоплею, макаронами, хлібцями або додавати в супи. Я волію готувати тушонку в...

"М'ясо по-французьки" з курячого фаршу

Така страва, як м'ясо по-французьки, відома практично всім. Однак я пропоную приготувати дещо модифіковану версію цієї страви - м'ясо по-французьки з фаршу. Страва виходить ще соковитішою, ніжнішою і смачнішою, ніж...

Курка на часниковій подушці

Сьогодні хочу запропонувати вам приготувати смачну, ситну та дуже святкову страву – курку на часниковій подушці. Вся особливість страви полягає в часнику, на якому печеться курочка. Я дуже люблю святкові...

Шашлик із курки на сковороді

Шашличок на сковороді - це як відлуння прекрасного літа та спогади дачного сезону. Дуже люблю шашлик і готова готувати його постійно, навіть у домашніх умовах, на простій пічці та сковороді...

Курячі стегенця з овочами

Сьогодні хочу поділитися рецептом дуже смачної та не дуже калорійної запіканки для всієї родини! Класичне поєднання у цікавому рецепті! Відмінний варіант для обіду чи вечері. З овочевою заливкою для запіканки...

Домашні сосиски з курки

Давайте побалуємо дітей домашніми натуральними сосисками з курки, адже всі дітки чомусь шаленіють від цієї страви, а магазинні вироби частіше за все високою якістю не відрізняються. Ділюсь вдалим рецептом! Приготувати...

Курячі стейки з яблуками

Чудове та гармонійне поєднання ніжного курячого м'яса із кисло-солодкими яблуками під гострою глазур'ю. Дивіться, як приготувати курячі стейки з яблуками! Курячі стейки всередині ніжні та соковиті, завдяки швидкому обсмажуванні на...

Смажена курочка за голівудським рецептом

Ви дивилися фільм «Джулі та Джулія: готуємо щастя за рецептом»? Після його перегляду я тиждень не могла відійти і теж мріяла здійснити подібний подвиг, але поки що зважилася тільки на...

Смажені курячі ніжки

Це - найпростіший спосіб приготувати курячі ніжки. Мінімум метушні та інгредієнтів, а страва все одно виходить дуже смачна. Найкраще за цим рецептом готувати саме цілі курячі ніжки (гомілки + стегна)...

Картопля з куркою у духовці під соусом

Сьогодні хочу поділитися рецептами приготування дуже смачної картоплі з куркою у духовці під соусом. Страва дуже легка і не витратна, але неймовірно смачна! Для соусу я використала майонез з сметаною...

Підлива з курячої грудки

Цю підливу можна приготувати однаково смачно на сметані чи з томатною пастою. Дотримуйтесь всіх кроків, і у вас вийде дуже смачна і ніжна підливка із шматочками апетитної курочки. Підлива з...

Курячі крильця у медово-часниковому маринаді

Крильця в медово-часниковому маринаді набувають особливого яскравого аромату і смаку. Виходять рум'яними та апетитними, пікантними. Рецепт підходить для смаження на мангалі або у духовці. Розкажу, як приготувати "Курячі крильця в...

Курка у сирному соусі

Цей рецепт відрізняється не лише простотою приготування, але й найсмачнішим результатом. Найніжніше тушковане м'ясо курки готується у вершковому соусі із плавленого сирку. Запрошую на смачний обід! Як приготувати курку в...

Курячі ватрушки

Курка та рис – здавалося б, класика жанру. Але якщо це оформити в тій подачі, яку я хочу запропонувати, то Ви, безсумнівно, всіх дуже приємно вразите! Страва підкорить своїм смаком...

Різдвяна качка з грибами та горіхами

Одна з найпопулярніших страв на Різдво - запечений птах. Дивіться, як приготувати різдвяну качку з грибами та горіхами. Ароматний, рум'яний, фарширований птах з ніжним м'ясом. Фарширована м'ясним фаршем з грибами...

Котлети по-київськи у сирній паніровці

Замовила мені доця котлети по-київськи. Любить вона їх дуже. Подумала я, що на сайті їх давно не викладали. Тим більше, що я трохи відступаю від класичного рецепту, але від цього...

Котлети по-київськи (класичний рецепт)

Це зразок і вершина кулінарного мистецтва, який запам'ятався з дитинства. Саме за цим рецептом готували котлети по-київськи у всіх закладах громадського харчування. Знайоме блюдо та знайомий смак. Почнемо з м'яса:...

Курячі крильця в меді

Ніжне та соковите куряче м'ясо під рум'яною скоринкою. Крильця маринуються в медово-соєвому соусі, а потім запікаються в духовці. Такий маринад також підходить для приготування м'яса до барбекю. Частуйтесь! Перед вами...

Котлети з індички з домашнім сиром

Дуже ніжні та соковиті котлети з індичого фаршу з начинкою з сиру та петрушки. Страва виходить смачна та корисна, ідеально підійде для різноманітності повсякденного меню. Страву можна подати самостійно або...

Курячі оладки з філе курки

Курячі оладки - найпростіше у приготуванні блюдо. Хтось називає їх рубаними котлетками, хтось – курячими шматочками, а ось мені до душі таке рідне – оладки. Спробуйте! Приготувати курячі оладки з...

Курка з картоплею у духовці

Курка з картоплею в духовці - дуже проста, але все-таки святкова страва, адже цілий птах у великому блюді на столі виглядає досить переконливо. Ця страва добре підходить для сімейного обіду...

Ліверна домашня ковбаса

Нещодавно ми відмовилися від магазинних та базарних ковбас та копченостей, все готуємо самі. Сьогодні хочу запропонувати рецепт додаткової ліверної ковбаси з курячих шлунків та сала. Це смачно, легко у приготуванні...

Останні надходження / Птиця

Prev Next

Курка, запечена з ананасами

Курка, запечена з ананасами - проста в приготуванні, але дуже смачна страва, яку можна приготувати на свято: Паску, Різдво, Новий рік або День народження. Ефектно, незвичайно та оригінально. Іноді прямо...

Курка на часниковій подушці

Сьогодні хочу запропонувати вам приготувати смачну, ситну та дуже святкову страву – курку на часниковій подушці. Вся особливість страви полягає в часнику, на якому печеться курочка. Я дуже люблю святкові...

Фарширована курка цілком у духовці

Хоча запікання курки в духовці цілком це досить тривалий процес, зате така страва завжди виглядає неймовірно красиво і святково. Тому така курочка точно варта часу, який вона забирає. Мені здається...

Курка з овочами та сиром

Це апетитна і соковита страва, яку я зазвичай готую в духовці. Підготовка займає зовсім небагато часу, та й сама курка запікається досить швидко. Спробуйте! Прекрасна гаряча страва – запечені овочі...

Курка в духовці під вершковим соусом

Коли часто готуєш страви з тими самими інгредієнтами, то незабаром вони починають набридати. Здається, що вже не придумаєш нового. Але раптом вносиш невелику зміну - і страва змінюється. Так сталося...

Курячі відбивні в морквяному клярі

Курячі відбивні в морквяному клярі - просте, смачне та відносно нове блюдо. Морква надає свій легкий солодкуватий смак і, звичайно, сонячний оранжевий колір. Соковиті, м'які, ніжні відбивні підійдуть до обіду...

Курячі котлети, фаршировані грибами

Курячі котлети, фаршировані грибами – дуже смачна страва! Котлетки виходять дуже ніжними, а їх приємний аромат змусить ваших гостей просити добавку. Щоб котлетка повністю просмажилася, обсмажуйте її близько 3-5 хвилин...

Соковиті котлети з індички

М'ясо індички дуже ніжне та дієтичне, а котлетки з нього виходять неймовірно м'які та соковиті, головне їх не пересушити. Сьогодні даю рецепт соковитих котлет з індички – користуйтесь на здоров'я...

Курка в ажурі з картоплі

Не знаю, як назвати цю страву. Може, ви мені підкажете? Але можу сказати, що готується вона дуже просто та швидко. Я думаю, прикрасить будь-який стіл. І смачно. Це як би...

Котлети по-київськи у сирній паніровці

Замовила мені доця котлети по-київськи. Любить вона їх дуже. Подумала я, що на сайті їх давно не викладали. Тим більше, що я трохи відступаю від класичного рецепту, але від цього...

Ліверна домашня ковбаса

Нещодавно ми відмовилися від магазинних та базарних ковбас та копченостей, все готуємо самі. Сьогодні хочу запропонувати рецепт додаткової ліверної ковбаси з курячих шлунків та сала. Це смачно, легко у приготуванні...

Шашлик із курки з медом та овочами в духовці

Приготувати в духовці домашні шашлички дуже просто, а головне - зручно і смачно. Ваші гості будуть у захваті! Дивіться, як приготувати ніжні та соковиті шашлички із курки з медом та...

Шашлик із курки на сковороді

Шашличок на сковороді - це як відлуння прекрасного літа та спогади дачного сезону. Дуже люблю шашлик і готова готувати його постійно, навіть у домашніх умовах, на простій пічці та сковороді...

Кебаб (шаурма) з індички з журавлиною

Приготуйте неймовірно смачний кебаб на обід чи вечерю. Індичка відмінно поєднується із журавлиною. Таким кебабом можна пригостити дітей. Для такого кебабу можна використовувати грудку, яку ви запекли на вчорашню вечерю...

Курка в маринаді у духовці

Курка в маринаді, запечена в духовці - дієтичне, корисне та смачне блюдо. Готується просто та швидко, не вимагаючи великих витрат часу, коштів та сил. Загалом, мрія будь-якої господині. Маринад для...

Качка, запечена з апельсинами

Качка, запечена з апельсинами - дуже святкова та урочиста страва, яку я зазвичай готую на Новий рік чи Різдво. Хазяйка готує, господар розрізає і накладає кожному в тарілку... Ах! Качка...

Курка по-мисливськи "Алла каччаторе"

Пропоную до вашої уваги страву родом з Італії. Ще її називають "Куриця по-мисливськи". Варіантів рецепту багато, але незмінними залишаються помідори, сухе вино, цибуля, часник, бекон або шинка. Завдяки чудовому соусу...

Курячі ватрушки

Курка та рис – здавалося б, класика жанру. Але якщо це оформити в тій подачі, яку я хочу запропонувати, то Ви, безсумнівно, всіх дуже приємно вразите! Страва підкорить своїм смаком...

Курячі котлети по-креольськи

Сьогодні хочу запропонувати дуже смачний рецепт котлет, запечених із грибами та помідорами під картопляно-сирною шубкою у духовці. "Родзинка" рецепту - незвичайне подання звичної страви. Спробуйте! Для того, щоб приготувати курячі...

Курячі оладки з помідорами та базиліком

Курячі оладки стануть чудовим доповненням до будь-якого гарніру або овочів. Їх із великим задоволенням їдять і дорослі, і діти. Це відмінний перекус або основна страва. До складу фаршу для оладок...

Смажена курочка за голівудським рецептом

Ви дивилися фільм «Джулі та Джулія: готуємо щастя за рецептом»? Після його перегляду я тиждень не могла відійти і теж мріяла здійснити подібний подвиг, але поки що зважилася тільки на...

Курячі стегенця з овочами

Сьогодні хочу поділитися рецептом дуже смачної та не дуже калорійної запіканки для всієї родини! Класичне поєднання у цікавому рецепті! Відмінний варіант для обіду чи вечері. З овочевою заливкою для запіканки...

Курячі крильця у медово-часниковому маринаді

Крильця в медово-часниковому маринаді набувають особливого яскравого аромату і смаку. Виходять рум'яними та апетитними, пікантними. Рецепт підходить для смаження на мангалі або у духовці. Розкажу, як приготувати "Курячі крильця в...

Курячі трубочки з начинкою

Якщо у вас є конусні формочки для випікання трубочок, то чому б не урізноманітнити святкову або повсякденну вечерю м'ясними трубочками? Дивіться, я розповім, як приготувати курячі трубочки! За 40 хвилин...

Курка у сирному соусі

Цей рецепт відрізняється не лише простотою приготування, але й найсмачнішим результатом. Найніжніше тушковане м'ясо курки готується у вершковому соусі із плавленого сирку. Запрошую на смачний обід! Як приготувати курку в...

Куряча ковбаса з рисом та паприкою

Не жирна, дуже смачна ковбаска з курячого м'яса та рису, з додаванням паприки та мускатного горіха. Дивовижний аромат і смак не залишить байдужих, спробуйте! Розповім, як приготувати курячу ковбасу з...

Курячі оладки з філе курки

Курячі оладки - найпростіше у приготуванні блюдо. Хтось називає їх рубаними котлетками, хтось – курячими шматочками, а ось мені до душі таке рідне – оладки. Спробуйте! Приготувати курячі оладки з...

Куряча грудка у вершках

У цьому рецепті я розповім, як приготувати курячу грудку у вершках смачно та швидко. М'ясо виходить ніжним, соковитим та ароматним. Часник не обов'язково використовувати, але він надає м'ясу "родзинки". Як...

Тушонка з качки

Тушонку можна заготовити з будь-якого птаха, але найсмачнішим вважається з качки. Тушонку з качки можна подавати з кашами, картоплею, макаронами, хлібцями або додавати в супи. Я волію готувати тушонку в...

Курячі рулетики з огірком

Смачні, м'які та ароматні рулетики з курячого фаршу з пікантною начинкою – маринованими огірками. Подаються рулетики на обсмажених апельсинах. Запрошую приготувати! Приготувати курячі рулетики з огірком можна як для повсякденного...

Курячі стейки з яблуками

Чудове та гармонійне поєднання ніжного курячого м'яса із кисло-солодкими яблуками під гострою глазур'ю. Дивіться, як приготувати курячі стейки з яблуками! Курячі стейки всередині ніжні та соковиті, завдяки швидкому обсмажуванні на...

Котлети по-київськи (класичний рецепт)

Це зразок і вершина кулінарного мистецтва, який запам'ятався з дитинства. Саме за цим рецептом готували котлети по-київськи у всіх закладах громадського харчування. Знайоме блюдо та знайомий смак. Почнемо з м'яса:...

Котлети з індички з домашнім сиром

Дуже ніжні та соковиті котлети з індичого фаршу з начинкою з сиру та петрушки. Страва виходить смачна та корисна, ідеально підійде для різноманітності повсякденного меню. Страву можна подати самостійно або...

Курячі крильця в меді

Ніжне та соковите куряче м'ясо під рум'яною скоринкою. Крильця маринуються в медово-соєвому соусі, а потім запікаються в духовці. Такий маринад також підходить для приготування м'яса до барбекю. Частуйтесь! Перед вами...

Чахохбілі з курки класичний рецепт

Чудовий варіант приготування курятини за мотивами грузинської кухні. В оригіналі цю страву роблять із фазана, здобутого на полюванні. Але в міських умовах краще обійтися куркою, здобутою у магазині. Напрочуд просто...

Різдвяна качка з грибами та горіхами

Одна з найпопулярніших страв на Різдво - запечений птах. Дивіться, як приготувати різдвяну качку з грибами та горіхами. Ароматний, рум'яний, фарширований птах з ніжним м'ясом. Фарширована м'ясним фаршем з грибами...

Домашні сосиски з курки

Давайте побалуємо дітей домашніми натуральними сосисками з курки, адже всі дітки чомусь шаленіють від цієї страви, а магазинні вироби частіше за все високою якістю не відрізняються. Ділюсь вдалим рецептом! Приготувати...

Котлети курячі із сиром

Жирним котлетам зі свинини наша сім'я вже давно сказала "ні" - тоді, коли наші діти стали їсти те саме, що й ми. Тепер намагаємося готувати менш жирні та шкідливі страви...

Картопля з куркою у духовці під соусом

Сьогодні хочу поділитися рецептами приготування дуже смачної картоплі з куркою у духовці під соусом. Страва дуже легка і не витратна, але неймовірно смачна! Для соусу я використала майонез з сметаною...

Підлива з курячої грудки

Цю підливу можна приготувати однаково смачно на сметані чи з томатною пастою. Дотримуйтесь всіх кроків, і у вас вийде дуже смачна і ніжна підливка із шматочками апетитної курочки. Підлива з...

Курка з картоплею у духовці

Курка з картоплею в духовці - дуже проста, але все-таки святкова страва, адже цілий птах у великому блюді на столі виглядає досить переконливо. Ця страва добре підходить для сімейного обіду...

Смажені курячі ніжки

Це - найпростіший спосіб приготувати курячі ніжки. Мінімум метушні та інгредієнтів, а страва все одно виходить дуже смачна. Найкраще за цим рецептом готувати саме цілі курячі ніжки (гомілки + стегна)...

"М'ясо по-французьки" з курячого фаршу

Така страва, як м'ясо по-французьки, відома практично всім. Однак я пропоную приготувати дещо модифіковану версію цієї страви - м'ясо по-французьки з фаршу. Страва виходить ще соковитішою, ніжнішою і смачнішою, ніж...