Налистники – страва української національної кухні, жоден званий обід не обходився без них. Вони служать як би підготовкою до завершення трапези, потім подають десерт - найчастіше це фруктовий кисіль. Після нескінченної зміни овочевих, рибних, м'ясних страв гості вже не в змозі проковтнути жодного шматочка, але якщо на столі з'являються глибокі глиняні миски з гарячими, розпареними в печі налистниками, рука мимоволі тягнеться до цього дива. Тільки спробувати, тільки один... Налисники тануть у роті один за одним, і миски швидко пустіють. Ось таку чарівну магію мають ці звичайні млинці з сиром.

Інгредієнти:

Молоко – 1 л
Борошно пшеничне - 6 ст. л.
Цукор (для тіста 1/3, для фаршу 2/3) – 1 скл.
Яйце куряче (для тіста 4, для фаршу 2) - 6 шт.
Домашній сир - 1 кг
Родзинки - 100 г
Ваніль - за смаком
Вершкове масло - 250 г
Сметана - 200 мл.

Кількість порцій: 8

Як приготувати «Налистники з сиром»:

1. Смак налистників багато в чому залежить від тіста. У різних регіонах України тісто готують по-різному: із свіжого молока та борошна, з борошна та крохмалю, з крохмалю та кислого молока, та й кожна господиня має свої секрети. Я говоритиму про мій особистий досвід приготування налисників. Отже: яйця розтираємо із цукром, додаємо трохи солі, трохи молока, засипаємо все борошно і замішуємо густе тісто, як на оладки. Залишаємо тісто для набухання борошна на 30-40 хв. Після цього розводимо тісто, доливаючи решту молока і ретельно розмішуючи. Тісто має бути дуже рідким, трохи густішим за молоко. Можна додати в тісто відразу пару ложок олії, а можна щоразу змащувати їм сковорідку.
2. Випікаємо налистники на гарній сковорідці з товстим дном, у мене окрема сковорода тільки для налистників. На розігріту (але не розпечену) сковороду наливаємо тісто дуже тонким шаром, безперервно повертаючи. Тісто не повинно відразу закипати, а потроху запікатись, через 3-4 хвилини, коли краї підсохнуть і піднімуться, взяти пальцями, перевернути і запекти з іншого боку. Налистник виходить дуже тонкий, майже прозорий, але досить міцний та еластичний.
3. Готуємо начинку: жирний домашній сир розтерти з цукром, додати яйця, краще одні жовтки, ваніль, родзинки. Маса має бути м'якою, еластичною, але не рідкою. Якщо сир рідкий, потрібно додатково віджати його в марлі.
4. На налистник покласти ложку сиру, розподілити по поверхні, згорнути в трубочку, розрізати на дві або три частини, скласти в глибокий керамічний посуд, перекладаючи шматочками вершкового масла.
5. Посуд накрити кришкою і поставити в духовку на годинку при слабкому нагріванні. Налисники повинні розпаритися, просочитися вершковим маслом, але не пересохнути.
6. Подавати налистники бажано зі сметаною, у глиняних мисках або в порційних тарілках. Смачного!

Альтернативний варіант приготування з Ютуб

 

Пропонуємо / Десерти

Prev Next

Торт "Мурашник"

Смак цих ласощів знайомий, напевно, кожному з дитинства. Рецепт, як приготувати смачний торт "Мурашник", нескладний і швидкий. Зауважте, що тісто замішується без додавання цукру. Приготувати торт "Мурашник" в домашніх...

Сирний десерт з маршмеллоу

А ви любите їсти на сніданок сир з варенням? Пропоную оформити ці ласощі у вигляді десерту! Додамо ніжні маршмеллоу та ягоди і отримаємо незвичайну красу! З таким десертом ви можете...

Шоколадний фондан по-французьки

Фондан - десерт, який я б насамперед рекомендувала до темного пива, а вже потім - до кави, чаю чи морозива. Приготувати фондан нескладно. Фондан я готую досить часто, оскільки готувати...

Рисові цукерки

Ніжні та дуже смачні цукерки, легкий сирно-шоколадний аромат, рису майже не чутно. Спробуйте приготувати "Рисові цукерки" за моїм рецептом, сподіваюся вам сподобається! Розповідаю, як приготувати "Рисові цукерки". Для початку потрібно...

Новий тірамісу

Це новий рецепт тірамісу, він трохи легше та смачніше. Чудовий багатошаровий італійський десерт "Тірамісу" - це неймовірна насолода! Новим рецептом приготування десерту ділюся з вами, дорогі друзі! Ну дуже смачно...

Шоколадна ковбаса із печива

Шоколадна ковбаса із печива - найулюбленіша ласощ мого дитинства! Як багато тепла та щастя в цьому рецепті... Сьогодні я готую їх для своєї доньки, як колись моя мама для мене...

Рафаелло по-домашньому

Рецепт приготування рафаелло по-домашньому. Напрочуд простий і дуже смачний десерт, який органічно завершить романтичну вечерю (наприклад, у День Закоханих). Основними інгредієнтами даної страви є згущене молоко, горіхи та кокосова стружка...

Арахісова халва

Ці ласощі люблять і дорослі, і діти. Якщо ви також шанувальник східних солодощів, тоді прошу зазирнути у мій рецепт, я розповім, як приготувати "Арахісову халву"! Дивимося! Халва виходить дуже калорійною...

Печиво "Горішки" із згущеним молоком

Печиво "Горішки" із згущеним молоком - одне з найпопулярніших і найулюбленіших дитячих ласощів. Та й рідко хто з дорослих відмовиться від такої смакоти. Рецепт приготування печива горішки з вареним згущеним...

Торт "Рафаелло"

Легкий та смачний торт із вершками та кокосовою стружкою, що нагадує смак знаменитих цукерок. Торт "Рафаелло" чудово підійде і для святкового столу, і для романтичної вечері. Для приготування торта "Рафаелло...

Цукерки "Грильяж"

Французький десерт з горіхів асорти дуже смачний. Грильяж (grillage) у перекладі – смажений. Приготуємо сьогодні цукерки грильяж із трьох видів горіхів. Цукерки будуть ще смачнішими, якщо полити їх шоколадом. Грильяж...

Сирний торт без випічки

Спробуйте приготувати цей чудовий ніжний та легкий сирний торт без випічки для своїх рідних. Упевнена, він нікого не залишить байдужим. Дивіться та записуйте рецепт! Для приготування торта сирного без випічки...

Солодка ковбаска

Найсмачніша і найсолодша ковбаска готується зі згущеним молоком! Рецепт дуже простий, напевно, всі ми колись куштували солодку ковбаску в гостях або готували самостійно. Забули? Я нагадаю, дивіться рецепт! Крім горіхів...

Тарт татін з гарбузом та яблуком

Tarte Tatin – французький пиріг-перевертень. Сьогодні у мене осінній варіант – з гарбузом та яблуками. Пиріг виходить маленьким, солодким та дуже смачним. Пробуйте! Отже, далі детально розповім, як приготувати "Тарт...

Гарбузовий кекс з кокосом

Найсмачніший і дуже ароматний кекс для любителів гарбуза та кокосу. Випекти його не складе особливих труднощів, все легко і просто. Дивіться уважно рецепт, як приготувати "Гарбузовий кекс з кокосом"! Гарбузова...

Імбирне морозиво

Напрочуд смачне імбирне морозиво домашнього приготування містить лише справжні, натуральні компоненти на основі молока та свіжого імбиру. Тепер є чим поласувати за десертом. Готувати морозиво вдома – це чудова ідея...

Галушки з домашнього сиру

Найсмачніша українська страва, забута в наш час. Адже раніше галушки готували досить часто. І нічого складного, раджу спробувати приготувати. Приготувати галушки з сиру в домашніх умовах не складе жодних особливих...

Торт "Празький"

Сто років знаю цей рецепт. І гадаю, що не я одна. Але, можливо, все-таки комусь цей рецепт якраз стане в нагоді. Декілька слів про переваги цього тортика. Він досить швидко...

Пастила зі сливи

Влітку я часто роблю всякі фруктові солодощі для моєї доньки. Пастила зі сливи — одно з її найулюбленіших ласощів. Дивіться мій рецепт, і ви дізнаєтесь, як приготувати пастилу із сливи...

Цукерки "Чорнослив у шоколаді"

Недаремно багато шоколатів називають чорнослив і чорний шоколад «ідеальною солодкою парочкою». Смачне поєднання цих двох продуктів неймовірно гармонійне, і ви зможете самі переконатися в цьому! Дивіться рецепт, я покажу, як...

Пташине молоко

Пташине молоко - це класичне і дуже поширене тістечко. Приготувати пташине молоко в домашніх умовах нескладно - потрібно лише знати рецепт. Днями вдалося дізнатись у своєї мами рецепт пташиного молока...

Медовий бісквіт

Немає на світі більш смачнішої та простішої випічки, ніж медовий бісквіт. Рецепт найнижчої складності та ласощ найвищого рівня. Спробуйте приготувати медовий бісквіт – не пошкодуєте. Медовий бісквіт - це унікальна...

Чізкейк сирний

Розповідаю, як приготувати чизкейк сирний у домашніх умовах – ніжний та смачний десерт із хрумкою скоринкою, який спочатку був популярний в Америці, але поступово "завоював" весь світ. Сирний чізкейк (cheesecake...

Домашнє ванільне морозиво

Ну хто не любить морозиво? Таке смачне, різне, так гарно освіжає в спеку! Улюблений десерт можна самим приготувати вдома без морозива, за допомогою міксера та морозильника. Отже, приготуємо ванільне морозиво...

Мармелад із імбиром

Приготуйте на десерт дуже смачний, ароматний, кисло-солодкий та з приємною гостринкою імбиру мармелад. Мармелад підходить для пісного та вегетаріанського столу, тому що вариться на основі агар-агару. За бажанням готовий мармелад...

Різдвяне сочиво (Кутя)

Останній день різдвяного посту називається Святвечір і в цей день належить їсти кутю. Сочиво готується із зерен пшениці чи рису. Пропоную приготувати різдвяне сочиво із пшениці. Для того, щоб кутя...

Тірамісу (класичний рецепт)

Я готую "Тірамісу" в порційних стаканчиках та креманках, мені так зручніше подавати десерт, але ви можете викласти десерт спочатку у форму, а потім розрізати на шматочки та подавати. У десерті...

Тістечка "Орео" під йогуртом

Бажаєте приготувати по-справжньому літній та освіжаючий десерт для дітей? Ніжна основа цього десерту, заморожений густий йогурт, що таїть у собі хрумке шоколадне печиво "Орео", улюблені фрукти та ягоди. Десерт складається...

Кутя (класичний рецепт)

Кутя – традиційна страва до святкового різдвяного столу. Також ця страва відома в народі під такими назвами, як Коліво, Канун, Сить, Сочиво. Пшенична каша, яку згідно з православною східнослов'янською традицією...

Данго по-японськи

Данго – десерт японської кухні. Це кульки з рисового борошна, приготовлені на пару із солодким соусом із цукру, крохмалю та соєвого соусу. Ділюсь рецептом! Японські Данго - не традиційний десерт...

Вареники з вишнею

Вареники з вишнею – одна з класичних страв української традиційної кухні. Складно не залити клавіатуру слинами, згадуючи, наскільки смачні, апетитні та соковиті свіжі вареники з вишнею. Думаю, кожен із вас...

Шоколадний пиріг без яєць

Відмінний пористий пиріг для любителів шоколадної випічки. Мінімум продуктів, мінімум зусиль, а результат, безсумнівно, порадує всю сім'ю. А ще цей ніжний та ароматний пиріг можна приготувати під час посту. Хочете...

М'ятне морозиво

Приготуємо ніжне м'яке вершкове морозиво з приємним м'ятним смаком? Воно так приємно освіжає у спекотний сонячний день! А приготувати його легко та просто! При заморожуванні не слід перемішувати! Хочу поділитися...

Цитрусовий мармелад

Хочу запропонувати вам приготувати дуже смачне частування на десерт. Ніжний, ароматний, у міру солодкий, із яскраво вираженим цитрусовим смаком мармелад. Додавайте в цю насолоду цитрусові на свій смак. Перед вами...

Безе без яєць

Цей рецепт унікальний вже виходячи із назви. Так-так, безе можна приготувати без яєць! Цікаво? Тоді загляньте в рецепт: я розповім, як приготувати "Без без яєць"! Ще хотілося б вам розповісти...

Домашня Нутелла

А хто не любить солодке? Ось і моя донька не виняток, і заради неї я клопочу на кухні. Кожна мама хоче порадувати не лише смачним, а й домашнім, а не...

Торт "Панчо"

До вашої уваги - рецепт приготування оригінального святкового торта "Панчо" в домашніх умовах. Торт виглядає дуже святково, тому його можна приготувати і до Дня народження, і на Новий рік. Торт...

Вареники ліниві "від бабусі"

Ліниві вареники - здавалося б, яка дрібниця, а ні. Саме у такому вигляді моя улюблена бабуся готувала мені їх у дитинстві. Зараз вона каже, що саме так вона їх запам'ятала...

Зефір по-домашньому

Рецепт приготування зефіру по-домашньому. Зефір в домашніх умовах приготувати дуже легко. Найголовніше в приготуванні зефіру в домашніх умовах - гранично точно дотримуватися стадії приготування та пропорції. Виходить зефір ніжним та...

Желейний торт "Абрикоси в сметані"

Влітку, коли не хочеться вмикати духовку, пропоную приготувати легкий торт без випічки з яскравими абрикосами і полуницею. Щоб желе було більш стабільним за спекотної погоди, використовуйте агар-агар. Такий легкий та...

Налисники з сиром

Налистники – страва української національної кухні, жоден званий обід не обходився без них. Вони служать як би підготовкою до завершення трапези, потім подають десерт - найчастіше це фруктовий кисіль. Після...

Дієтичний яблучний торт без випічки

Найніжніша хмаринка ароматного суфле із яблук на основі корисних сухофруктів, горіхів і пшеничних висівок. Ось і готовий корисний дієтичний десерт. Які ж ті, які не на дієті? Їм також сподобалося...

Цукерки Кхара пера

Зверніть увагу на рецепт, як приготувати Кхара пера. Це ніжні цукерки-помадки, тобто, буквально - "просте диво" із сухого молока. Саме так перекладається назва цієї індійської насолоди. Диво полягає в тому...

Заварне тістечко

Легендарні заварні тістечка — улюблені ласощі не лише діточок, а й багатьох дорослих. Хочу поділитися своїм варіантом приготування пишних та смачних тістечок з масляним кремом. Спробуйте! До вашої уваги -...

Парові вареники з маком

Якщо ви ніколи не їли справжні українські вареники, обов'язково надолужте втрачене. Українські вареники з маком, приготовлені на пару, виходять великі, повітряні, з великою кількістю ароматної начинки – обов'язково скуштуйте цю...

Полунична самбука

Неймовірно повітряний і солодкий десерт із полуниці та збитих білків. Він просто невагомий, тане у роті. Спробуйте приготувати ці ласощі для діток, вони гідно оцінять його, це я вам обіцяю...

Останні надходження / Десерти

Prev Next

Тістечка "Орео" під йогуртом

Бажаєте приготувати по-справжньому літній та освіжаючий десерт для дітей? Ніжна основа цього десерту, заморожений густий йогурт, що таїть у собі хрумке шоколадне печиво "Орео", улюблені фрукти та ягоди. Десерт складається...

Імбирне морозиво

Напрочуд смачне імбирне морозиво домашнього приготування містить лише справжні, натуральні компоненти на основі молока та свіжого імбиру. Тепер є чим поласувати за десертом. Готувати морозиво вдома – це чудова ідея...

Парові вареники з маком

Якщо ви ніколи не їли справжні українські вареники, обов'язково надолужте втрачене. Українські вареники з маком, приготовлені на пару, виходять великі, повітряні, з великою кількістю ароматної начинки – обов'язково скуштуйте цю...

Налисники з сиром

Налистники – страва української національної кухні, жоден званий обід не обходився без них. Вони служать як би підготовкою до завершення трапези, потім подають десерт - найчастіше це фруктовий кисіль. Після...

Цитрусовий мармелад

Хочу запропонувати вам приготувати дуже смачне частування на десерт. Ніжний, ароматний, у міру солодкий, із яскраво вираженим цитрусовим смаком мармелад. Додавайте в цю насолоду цитрусові на свій смак. Перед вами...

Мармелад із імбиром

Приготуйте на десерт дуже смачний, ароматний, кисло-солодкий та з приємною гостринкою імбиру мармелад. Мармелад підходить для пісного та вегетаріанського столу, тому що вариться на основі агар-агару. За бажанням готовий мармелад...

Сирний торт без випічки

Спробуйте приготувати цей чудовий ніжний та легкий сирний торт без випічки для своїх рідних. Упевнена, він нікого не залишить байдужим. Дивіться та записуйте рецепт! Для приготування торта сирного без випічки...

Дієтичний яблучний торт без випічки

Найніжніша хмаринка ароматного суфле із яблук на основі корисних сухофруктів, горіхів і пшеничних висівок. Ось і готовий корисний дієтичний десерт. Які ж ті, які не на дієті? Їм також сподобалося...

Пастила зі сливи

Влітку я часто роблю всякі фруктові солодощі для моєї доньки. Пастила зі сливи — одно з її найулюбленіших ласощів. Дивіться мій рецепт, і ви дізнаєтесь, як приготувати пастилу із сливи...

Данго по-японськи

Данго – десерт японської кухні. Це кульки з рисового борошна, приготовлені на пару із солодким соусом із цукру, крохмалю та соєвого соусу. Ділюсь рецептом! Японські Данго - не традиційний десерт...

Торт "Рафаелло"

Легкий та смачний торт із вершками та кокосовою стружкою, що нагадує смак знаменитих цукерок. Торт "Рафаелло" чудово підійде і для святкового столу, і для романтичної вечері. Для приготування торта "Рафаелло...

Шоколадний фондан по-французьки

Фондан - десерт, який я б насамперед рекомендувала до темного пива, а вже потім - до кави, чаю чи морозива. Приготувати фондан нескладно. Фондан я готую досить часто, оскільки готувати...

Вареники ліниві "від бабусі"

Ліниві вареники - здавалося б, яка дрібниця, а ні. Саме у такому вигляді моя улюблена бабуся готувала мені їх у дитинстві. Зараз вона каже, що саме так вона їх запам'ятала...

Заварне тістечко

Легендарні заварні тістечка — улюблені ласощі не лише діточок, а й багатьох дорослих. Хочу поділитися своїм варіантом приготування пишних та смачних тістечок з масляним кремом. Спробуйте! До вашої уваги -...

Різдвяне сочиво (Кутя)

Останній день різдвяного посту називається Святвечір і в цей день належить їсти кутю. Сочиво готується із зерен пшениці чи рису. Пропоную приготувати різдвяне сочиво із пшениці. Для того, щоб кутя...

Кутя (класичний рецепт)

Кутя – традиційна страва до святкового різдвяного столу. Також ця страва відома в народі під такими назвами, як Коліво, Канун, Сить, Сочиво. Пшенична каша, яку згідно з православною східнослов'янською традицією...

Желейний торт "Абрикоси в сметані"

Влітку, коли не хочеться вмикати духовку, пропоную приготувати легкий торт без випічки з яскравими абрикосами і полуницею. Щоб желе було більш стабільним за спекотної погоди, використовуйте агар-агар. Такий легкий та...

Сирний десерт з маршмеллоу

А ви любите їсти на сніданок сир з варенням? Пропоную оформити ці ласощі у вигляді десерту! Додамо ніжні маршмеллоу та ягоди і отримаємо незвичайну красу! З таким десертом ви можете...

Тірамісу (класичний рецепт)

Я готую "Тірамісу" в порційних стаканчиках та креманках, мені так зручніше подавати десерт, але ви можете викласти десерт спочатку у форму, а потім розрізати на шматочки та подавати. У десерті...

Арахісова халва

Ці ласощі люблять і дорослі, і діти. Якщо ви також шанувальник східних солодощів, тоді прошу зазирнути у мій рецепт, я розповім, як приготувати "Арахісову халву"! Дивимося! Халва виходить дуже калорійною...

Домашнє ванільне морозиво

Ну хто не любить морозиво? Таке смачне, різне, так гарно освіжає в спеку! Улюблений десерт можна самим приготувати вдома без морозива, за допомогою міксера та морозильника. Отже, приготуємо ванільне морозиво...

Безе без яєць

Цей рецепт унікальний вже виходячи із назви. Так-так, безе можна приготувати без яєць! Цікаво? Тоді загляньте в рецепт: я розповім, як приготувати "Без без яєць"! Ще хотілося б вам розповісти...

М'ятне морозиво

Приготуємо ніжне м'яке вершкове морозиво з приємним м'ятним смаком? Воно так приємно освіжає у спекотний сонячний день! А приготувати його легко та просто! При заморожуванні не слід перемішувати! Хочу поділитися...

Рисові цукерки

Ніжні та дуже смачні цукерки, легкий сирно-шоколадний аромат, рису майже не чутно. Спробуйте приготувати "Рисові цукерки" за моїм рецептом, сподіваюся вам сподобається! Розповідаю, як приготувати "Рисові цукерки". Для початку потрібно...

Полунична самбука

Неймовірно повітряний і солодкий десерт із полуниці та збитих білків. Він просто невагомий, тане у роті. Спробуйте приготувати ці ласощі для діток, вони гідно оцінять його, це я вам обіцяю...

Солодка ковбаска

Найсмачніша і найсолодша ковбаска готується зі згущеним молоком! Рецепт дуже простий, напевно, всі ми колись куштували солодку ковбаску в гостях або готували самостійно. Забули? Я нагадаю, дивіться рецепт! Крім горіхів...

Домашня Нутелла

А хто не любить солодке? Ось і моя донька не виняток, і заради неї я клопочу на кухні. Кожна мама хоче порадувати не лише смачним, а й домашнім, а не...

Чізкейк сирний

Розповідаю, як приготувати чизкейк сирний у домашніх умовах – ніжний та смачний десерт із хрумкою скоринкою, який спочатку був популярний в Америці, але поступово "завоював" весь світ. Сирний чізкейк (cheesecake...

Новий тірамісу

Це новий рецепт тірамісу, він трохи легше та смачніше. Чудовий багатошаровий італійський десерт "Тірамісу" - це неймовірна насолода! Новим рецептом приготування десерту ділюся з вами, дорогі друзі! Ну дуже смачно...

Торт "Мурашник"

Смак цих ласощів знайомий, напевно, кожному з дитинства. Рецепт, як приготувати смачний торт "Мурашник", нескладний і швидкий. Зауважте, що тісто замішується без додавання цукру. Приготувати торт "Мурашник" в домашніх...

Торт "Панчо"

До вашої уваги - рецепт приготування оригінального святкового торта "Панчо" в домашніх умовах. Торт виглядає дуже святково, тому його можна приготувати і до Дня народження, і на Новий рік. Торт...

Цукерки "Грильяж"

Французький десерт з горіхів асорти дуже смачний. Грильяж (grillage) у перекладі – смажений. Приготуємо сьогодні цукерки грильяж із трьох видів горіхів. Цукерки будуть ще смачнішими, якщо полити їх шоколадом. Грильяж...

Цукерки "Чорнослив у шоколаді"

Недаремно багато шоколатів називають чорнослив і чорний шоколад «ідеальною солодкою парочкою». Смачне поєднання цих двох продуктів неймовірно гармонійне, і ви зможете самі переконатися в цьому! Дивіться рецепт, я покажу, як...

Тарт татін з гарбузом та яблуком

Tarte Tatin – французький пиріг-перевертень. Сьогодні у мене осінній варіант – з гарбузом та яблуками. Пиріг виходить маленьким, солодким та дуже смачним. Пробуйте! Отже, далі детально розповім, як приготувати "Тарт...

Гарбузовий кекс з кокосом

Найсмачніший і дуже ароматний кекс для любителів гарбуза та кокосу. Випекти його не складе особливих труднощів, все легко і просто. Дивіться уважно рецепт, як приготувати "Гарбузовий кекс з кокосом"! Гарбузова...

Торт "Празький"

Сто років знаю цей рецепт. І гадаю, що не я одна. Але, можливо, все-таки комусь цей рецепт якраз стане в нагоді. Декілька слів про переваги цього тортика. Він досить швидко...

Медовий бісквіт

Немає на світі більш смачнішої та простішої випічки, ніж медовий бісквіт. Рецепт найнижчої складності та ласощ найвищого рівня. Спробуйте приготувати медовий бісквіт – не пошкодуєте. Медовий бісквіт - це унікальна...

Шоколадний пиріг без яєць

Відмінний пористий пиріг для любителів шоколадної випічки. Мінімум продуктів, мінімум зусиль, а результат, безсумнівно, порадує всю сім'ю. А ще цей ніжний та ароматний пиріг можна приготувати під час посту. Хочете...

Печиво "Горішки" із згущеним молоком

Печиво "Горішки" із згущеним молоком - одне з найпопулярніших і найулюбленіших дитячих ласощів. Та й рідко хто з дорослих відмовиться від такої смакоти. Рецепт приготування печива горішки з вареним згущеним...

Зефір по-домашньому

Рецепт приготування зефіру по-домашньому. Зефір в домашніх умовах приготувати дуже легко. Найголовніше в приготуванні зефіру в домашніх умовах - гранично точно дотримуватися стадії приготування та пропорції. Виходить зефір ніжним та...

Цукерки Кхара пера

Зверніть увагу на рецепт, як приготувати Кхара пера. Це ніжні цукерки-помадки, тобто, буквально - "просте диво" із сухого молока. Саме так перекладається назва цієї індійської насолоди. Диво полягає в тому...

Шоколадна ковбаса із печива

Шоколадна ковбаса із печива - найулюбленіша ласощ мого дитинства! Як багато тепла та щастя в цьому рецепті... Сьогодні я готую їх для своєї доньки, як колись моя мама для мене...

Галушки з домашнього сиру

Найсмачніша українська страва, забута в наш час. Адже раніше галушки готували досить часто. І нічого складного, раджу спробувати приготувати. Приготувати галушки з сиру в домашніх умовах не складе жодних особливих...

Пташине молоко

Пташине молоко - це класичне і дуже поширене тістечко. Приготувати пташине молоко в домашніх умовах нескладно - потрібно лише знати рецепт. Днями вдалося дізнатись у своєї мами рецепт пташиного молока...

Вареники з вишнею

Вареники з вишнею – одна з класичних страв української традиційної кухні. Складно не залити клавіатуру слинами, згадуючи, наскільки смачні, апетитні та соковиті свіжі вареники з вишнею. Думаю, кожен із вас...

Рафаелло по-домашньому

Рецепт приготування рафаелло по-домашньому. Напрочуд простий і дуже смачний десерт, який органічно завершить романтичну вечерю (наприклад, у День Закоханих). Основними інгредієнтами даної страви є згущене молоко, горіхи та кокосова стружка...